| Through my Iphone |

29 elokuuta 2014
Moi! Uuden puhelimen myötä mun on tullut tosi paljon otettua kuvia Instagramiin ja siitä syystä ajattelin nyt ottaa tavaksi julkaista teille säännöllisesti kuvia Instastani! Päivitän sinne päivittäin kuvia menemisistäni ja tekemisistäni, joten jos arkeni seuraaminen reaaliajassa kiinnostaa, niin Instagramin kautta se onnistuu kätevästi! 

Voit seurata mua siellä nimellä @kristiina_laakso

1. Selfie, tykkään älyttömästi siitä miten mun uusi Guess-koru ja Versace-silmälasit sopii yhteen!  2. Itsetekemäni kanasalaatti on mun ehdoton lemppariruoka tällähetkellä. Niin herkullista ja raikasta! 3.  Rentoutumista koulun jälkeen uusimman Costumen ja smoothien parissa! 4. Ostin Kappahlista Hampton Republicin tummansinisen neuletakin ja kävin sovittamassa vielä vaaleaa versiota siitä. Se on niin suloinen, että taidanpa sen käydä ostamassa...;-)

1. Aamukahvilla Coffee Housessa, se on ehdoton lempparikahvilani! 2. Nämä ihanat Osiriksen kengät löytyi Ala-Härmän RoadHouse-liikekeskuksen Outlet-myymälästä. Eikö olekin suloiset?  3. Lauantai-illan viettoa. 4. Ensimmäinen ottamani selfie tummalla tukalla, harmi vain että kuva jäi rakeiseksi ja saa hiukseni näyttämään todella huonokuntoisilta! 

1. Selfie, lauantai-iltana ulos lähdössä. 2. Olen tähän uuteen Guessin koruun niin ihastunut, että se on ollut kaulassani päivittäin siitä asti kun sen ostin!  3. Kuva uudesta Iphonestani, jolla nämäkin kuvat on siis otettu. Tää on ihan täydellinen puhelin, en ymmärrä kuinka olen tähän asti pärjännyt ilman! 4. Kävin viikonloppuna perheeni luona ja nappasin samalla kuvan kissastani Naminesta ikävääni lievittämään, on tuo vaan niin suloinen otus!

Oikein hyvää viikonloppua, 
kiinnostaako teitä nähdä jatkossa Instagram-postauksia?

8 kommenttia

  1. Mä ainkin tykkäisin tälläisistä postauksista, mullakun sitä instagramia ei ainakaan vielä ole :D!

    Niijjuu ja hyvää viikonloppua sullekki täältä Salon suunnalta :---)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) kiva kuulla että tälläiset postaukset kiinnostaa!:)

      Poista
  2. Nyt on pakko huomauttaa että Alahärmä kirjoitetaan yhteen :D Tulipa vain mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä kirjoitetaan ja sen hyvin härmäläisenä tiedän, ei oo tainnut mulla olla ihan ajatus mukana :D

      Poista
  3. Sopii ihan sairaan hyvin tuo valkonen neule sulle! :D

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä on niin ihanaa ja arvostettavaa, että vastaat ja huomioit kaikki kommentit. Kannattaa pitää se linja.

    Muutenkin osaat vastata suloisesti ja kivasti kaikkiin kommentteihin, tuntuu että osa bloggaajista ei osaa tätä kovin sivistyneesti ala-arvoisten kommenttien kohdalla.

    Vaikutat ihanalta ja kivalta ihmiseltä johon olisi mukava tutustua, lueskelin aikoinaan edellistä blogiasikin...

    Ihanaa syksyn jatkoa siulle <3

    t. Ella

    VastaaPoista
  5. Holyy shiiiit noi kengät on iiiihanat *-* ! Tummat hiukset sopii sulle hyvin :3! Ja sul on muute söpö ääni, kuulostat Viirusta ja Pesosesta siltä Viirulta xD

    VastaaPoista
  6. Hei olisiko sulla kertoa asuja jotka sopisivat noiden kenkien kanssa? Itse en millään keksi mitä voisi yhdistää tuon tyylisten kenkien kanssa tyylikkäästi

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.