House of Brandon

17 lokakuuta 2014
Mulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä vaateverkkokauppa House of Brandonin kanssa. House of Brandon tarjoaa paljon huippumerkkejä kuten Björn Borg, Cheap Monday, Dr. Denim, Converse, Vila, Tiger of Sweden ja monta muuta. Vaatteita on sekä miehille että naisille, myös kenkiä löytyy paljon! House of Brandon on vielä melko uusi verkkokauppa, mutta lisää merkkituotteita tulee valikoimiin jatkuvasti! Isona plussana on heidän supernopeat toimitusajat, nämä minunkin ostokset tuli päivässä!

Valitsin itselleni heidän valikoimistaan Vilan talvitakin sekä Brave Soulin paidan. Molemmat olivat tosi mieluisat ja oli mukavaa saada ne itselle niin nopeasti! 


House of Brandonin tuotteita selatessani ihastuin kovasti tähän Vilan valkoiseen parkamalliseen talvitakkiin ja niimpä valitsin sen itselleni. Takki on tosi lämpöinen ja mukava päällä, tällä kyllä pärjää talven pakkasilla. Huppu on ihanan iso ja vaalea karva sen ympärillä kiva yksityiskohta. Takki on saatavana myös sinisenä, punaisena ja mustana. Ostin vähän aikaa sitten Seppälästä vaaleanpunaruudullisen huivin ja se sopii takin kanssa yhteen tosi kivasti! Vielä vaaleat Uggit jalkaan ja talvi voi tulla! 

Takin löydät TÄÄLTÄ! 


Valitsin itselleni myös tämän Brave Soul-merkkisen pinkin paidan joka onkin ollut kovassa käytössä! Paita on niin ihanan lämpöinen näihin kylmiin syyssäihin pehmoisen materiaalinsa ansiosta. Valitettavasti tämä pinkki versio on loppuunmyyty, mutta tämä paita löytyy vielä vaalean,-ja tummansinisenä TÄÄLLÄ! Brave Soulilta löytyy myös paljon muita ihania vaatteita tämän paidan lisäksi!


*Postaus toteutettu yhteistyössä House of Brandonin kanssa

Sitten vaan uuten verkkokauppaan tutustumaan! 
Mukavia shoppailuhetkiä!

10 kommenttia

  1. Pakko heti hihkaista, että MINULLA ON SAMA TAKKI PUNAISENA! ♥ Ihanin takki jonka ikinä olen omistanut, nyt odotan vain viidenkymmenen asteen pakkasia jotta saan sen ylleni heittää! ♥ On se toki jäähallilla ollutkin jo esittelyssä... :3
    Aion nyt heti syöksyä tuonne sivustolle ja todennäköisesti herään todellisuuteen joskus yöllä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo on kyllä ihana takki! Mäkin oottelen että säät vähän viilenisi niin saisin tuon ihanuuden käyttöön! :)

      Poista
  2. sä vaan oot niin kaunis!! en voi oikeesti käsittää, tuntuu kun muuttuisit joka kuvalla entistä upeammaksi :)
    toi takki sopii sulle niiiiin hyvin ja toi seppälän huivi sopii tosi näppärästi sun hiusten väriin :)
    onko siel jo pakkasta päivisin? mie oon haminasta ite (kymenlaaksossa) ja oon saanu pukee itteni talvivaatteisiin kun on pakkasta päivisinkin :3 jotenkin ihanaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos ihanista sanoistasi! <3 Täällä Seinäjoella ei ole vielä pakkaspäiviä kovin montaa ollut :)

      Poista
  3. Todella upea takki :) Ihana hymy sulla <3

    Blogissani on upean BPface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut :)
    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihana takki! Sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.