Pages

Search This Blog

29 lokakuuta 2014

Mutta kun väsyttää

Edellisestä päivityksestä on taas venähtänyt jonkin aikaa, pahoittelut siitä. Mä oon vaan ollut viime päivinä tosi väsynyt ja kiireinen, eikä energiaa vaan tunnu jäävän bloggailuun. Olo on ollut masentunut ja stressaantunut jo hetken aikaa, jotenkin tämä pimeys niin ahdistaa. Lisäksi mulla on nyt elämässäni sellaisia stressaavia asioita, joista en ainakaan tällä hetkellä voi valitettavasti täällä blogissa kertoa. En nyt virallisesti julista mitään bloggaustaukoa, mutta älkää ihmetelkö jos postauksia ei kuulu tai päivitystahti on muuten hidasta. Palailen blogin pariin heti kun sille on aikaa ja kun mulla on jotain kerrottavaa, ehkä se on parin päivän päästä, ehkä viikon kuluttua, en vielä tiedä. Mutta kuten sanottu, pyydän kärsivällisyyttä! :) Toivottavasti kuitenkin pääsen postailemaan taas pian!


Onko syksy väsyttänyt teitä tai vaikuttaako se muuten mielialaanne?

5 kommenttia:

 1. Mun pessimistinen puoleni pääsee kumpuamaan liikaakin ulos syksyn myötä. Pimeys ahdistaa ja migreenikohtaukset lisääntyy. Koulustressi ja työttömyyden kurjat puolet. Tulisi nyt vain talvi ja kunnon pakkaset!! :D

  VastaaPoista
 2. Masentaa iha hirveesti, ilman mitään syytä.
  viimeks kutos luokalla oli mieli näin maassa, siittäkin nyt 7 vuotta suunnilleen

  VastaaPoista
 3. Syksyllä muhun iskee laiskuus :'D On vaan ihanampaa kääriytyä peittoon ja katsella telkkaria kun tehä esim. koulujuttuja. Toivottavasti stressi väistyy pian :) Kaikkea hyvää ja jaksamisia!

  VastaaPoista
 4. Sun ei tarvii pyydellä anteeks joka postauksen alussa sitä, miten edellisestä postauksesta on taas kulunut aikaa. Todennäkösesti kukaan muu ei oo ees huomannu sitä :D Mutta olet ihana joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
 5. Syksy saa mussa aikaan hirveen kaamosmasennuksen ja väsymyksen. Syksyllä kans lihon aina kun ei jaksais urheilla ja haluis vaan syödä ja nukkua mut onneks tiiän et se valon tulemisen myötä tasaantuu :) Nyt oon kirjotellu lapuille aina kivoja juttuja mitä on sanottu ja tapahtunut ja liimannut seinälle niin se auttaa ma kanttii kokeilla!

  VastaaPoista

Copyright @ Kristiina Laakso.. Blog Design by KotrynaBassDesign