Lexington Love

13 marraskuuta 2014
Heippa! Tänään mulla olisi teille vähän sisustusasiaa! Me ollaan Tonin kanssa sisusteltu meidän asuntoa oikein urakalla tässä syksyn mittaan. Ollaan ostettu uusi matto olkkariin, uusi tv-taso, olkkarin pöytä, laitettu seinille lisää tauluja ja koristeita sekä ostettu uusia tekstiilejä. Asuntomme värimaailma on vaalea, paljon valkoista ja harmaan eri sävyjä ja nyt aloimme kaipaamaan tänne vähän lisää väriä. Päädyttiin punaiseen ja tummansiniseen, sillä ne sopivat kauniisti yhteen valkoisen ja harmaan kanssa. Mun sisällä on jo pitkään asunut suuri Lexington-fani, mutta en ole aiemmin kuitenkaan heidän tuotteitaan omistanut. Viime viikonloppuna olin shoppailemassa Tampereen Stockmannilla ja sieltä sitten tarttuikin mukaan Lexingtonia kotiimme koko rahalla! ♥ Olen vähän sellainen, että kun johonkin merkkiin hullaannun, antaudun sille heti kerralla koko sydämestäni keräten itselleni kunnon kokoelman, hahah! :-D Paljon ihania juttuja jäi vielä kaupan hyllylle, näistä toiveista täytyy kyllä vinkata Joulupukille! ;) Tässä kuvia Lexington-ostoksistani, ne sopivat ihan täydellisesti tarkoitukseensa eli kotiimme väriä antamaan, vai mitä mieltä olette?


Ehdottomaksi lemppareiksi näistä ostoksistani nousi tämä Lexingtonin tyyny sekä harmaavalkoinen viltti! Molemmat ovat niin laadukasta materiaalia, että ovat kyllä jokaisen euron arvoiset. Tuota vastaavaa vilttiä on beigenä yksi kappale myynnissä työharjoittelupaikassani Sapirassa ja olen sitä lähes päivittäin käynyt hypistelemässä ja ihastelemassa sen pehmeyttä ja klassisen tyylikästä ilmettä. Olisin muuten ostanut sen, mutta beigenä viltti ei olisi asuntoomme sopinut lainkaan. Kun näin Stockalla samaisen viltin harmaana, oli ostopäätös sinetöity, hahah. 


Viltin ja tyynyn lisäksi ostin vielä kolme mukia, patalapun sekä siihen sopivan keittiöpyyhkeen. Kaikki ostokseni ovat olleet kovassa käytössä, tälläkin hetkellä istun sohvannurkassa tietokone sylissä Lexingtonin tyyny seläntakana, uuteen vilttiin kääriytyneenä yllä näkyvä muki kädessäni täynnä höyryävän lämmintä kaakaota. Tämä on ehdottomasti paras tapa rentoutua pitkän työpäivän jälkeen!  

Pidättekö te Lexingtonin tuotteista?

13 kommenttia

  1. Noi lexingtonin tuotteet on ihania!!!

    VastaaPoista
  2. Todella kivoja ostoksia! Itsekin tykkään noista mukeista hirmuisesti ja mulla onkin neljä beigeraidallista mukia odottelemassa omaan kotiin muuttoa :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, joo noi mukit on kyllä tosi kivoja!:)

      Poista
  3. Oiiij huomaa kyllä että sulla (ja tonilla?:D) on hyvä värisilmä!! Tosi kivasti ootte yhdistäny näitä juttuja!<3 Miten muuten menee koulussa? :) Tsemppiä sinne ihan hirmu paljon! <3

    VastaaPoista
  4. Oi kuinka ihania nuo kaikki lexingtonin tuotteet! :)

    VastaaPoista
  5. Ihania!! Mä oon kans jäänyt koukkuun Lexingtonin tuotteisiin ja niitä tulee hamstrattua koko ajan lisää :D<3

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.