Pages

Search This Blog

26 marraskuuta 2014

Testauksessa Selfie Stick

Pääsin tekemään yhteistyötä suomalaisen Selfieshopin kanssa ja sain heiltä testattavaksi supersuositun Selfie Stickin bluetooth-kaukosäätimellä. Kaikki selfieitä ottaneet ovat varmaan huomanneet kuinka haastavaa se on, varsinkin jos kuvaan pitäisi saada mahtumaan useampi henkilö. Käden pituus ei riitä ja puhelin putoaa helposti kun yrität yhtäaikaa tarkentaa ja saada kaikki ystäväsi näkymään kuvassa. Selfie Stick tarjoaa tähän ongelmaan ratkaisun ja se soveltuu hyvin mm. lomamatkojen,- urheilutapahtuminen,- videoiden,- konserttien,- sekä juhlien kuvaamiseen.

Selfie Stickin teleskooppivarren pituus on 20-97 senttiä, saat pitkän varren ansiosta otettua kuvan hyvin kaukaa, mutta varren saa helposti lyhennettyä käsilaukkuun mahtuvaksi. Se soveltuu kaikkiin yleisimpiin matkapuhelinmalleihin, kuten Iphone ja Samsung. Selfie Stick sopii myös digikameroihin, joissa on 1/4 tuuman ruuvi. Sen käyttäminen on todella helppoa: kiinnität vain puhelimen varren päässä olevaan telakkaan, laitat Bluetooth-kaukosäätimen päälle, laitat puhelimesta bluetoothin päälle ja yhdistät puhelimen kaukosäätimeen. Avaa puhelimen kamera ja nyt voin napata kuvan painamalla kaukosäädintä. 


Eilisen päivän testailin uutta selfiekeppiäni ja täytyy sanoa, että se on kyllä ihan superkätevä! Kun ei enää tarvitse yhtä aikaa yrittää tarkentaa kuvaa sekä painaa "ota kuva"-nappulaa puhelimesta, kuvista tulee parempia ja epätarkkoja/heilahtaneita kuvia tulee vähemmän. Kannattaa kiinnittää kaukosäädin selfiekepin nauhaan, jottei pikkuinen säädin pääse katoamaan. Jos haluat hyviä kuvia ja nopeasti, suosittelen Selfie Stickiä Sinulle. 

Mulla on teille blogini lukijoille koodi, jolla saatte tilattua Selfie Stickin ilman toimituskuluja 30.11. saakka! Joten nyt kannattaa tilata useampi vaikka joululahjaksi! Käyttäkää tilauksen yhteydessä koodia BLOG1

Kyseisen Selfie Stickin löydät TÄÄLTÄ hintaan 19,90 €.


Onko Selfie Stick teille ennestään tuttu?

19 kommenttia:

 1. Oikeesti? Melko turha vekotin kun ajattelee asiaa niin et itselaukaisinkin on kamerassa :"D huhhuh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turha tai ei, mutta älyttömän kätevä! :)

   Poista
 2. Ei oo kyllä mulle ennestään tuttu ollenkaan. En edes tiennyt että tuollaisia on olemassa :D Mut vaikuttaa tosi kätevältä tän sun postauksen perusteella. Itse en kuitenkaan koe et tarvitsisin tällästä kun en paljoo noita selfieitä ota:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään, itsekin näistä kuulin vasta vähän aikaa sitten! (: Mutta on tämä kyllä kiva jos selfieitä tulee otettua :)

   Poista
 3. Oon nähnyt noita paljon mut en tienny että sillä on tollanen nimi :D toi on kyllä varmaan tosi kätevä ja tulee kivoja kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joo itse ainakin tykkäsin! :)

   Poista
 4. Ois ollu kiva nähdä jotain kuvia jotka on otettu ton vempaimen avulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Harmi etten sellaisia ottanut :/

   Poista
 5. ois ollu kiva jos oisit ottanu itestäs kuvia ton tikun kanssa esim. pisimmällä mahdollisella varren pituudella ja laittanu tähän postauksee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, harmi etten sellaisia ottanut :/ Mutta kiitos kommentista! :)

   Poista
 6. Kiinnostuin nyt kun sain tietää tästä...
  Itse olen tumblrlin himokäyttäjä, ja monesti tahtoisin ottaa sinne fancyjä "enhuomaakameraa" -kuvia ja muita vastaavia yksin, mutta se ei näytä kovin luonnokkaalta jos käsi on ojossa :D
  Tulen hankkimaan tämän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tämä on kyllä kätevä! :)

   Poista
 7. Tosi hyödyllisen olonen! Onkohan noi niitä samoja mitä glitteriin tulee?

  Osaakkos muuten arvoida Krisse mahtuisko gopro tuohon? Se on ehkä noin puolet iphone 4s:n leveydestä, vähä enemmä. :)

  Oli ihanaa huomata et sulta tuli uus postaus, rakastan sun blogia oikeesti niiiin käsittämättömän paljon. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos himuisesti! <3 Joo on noita selfiekeppejä myynnissä muuallakin, varmaan glitterissä samantyyppisiä :) Hmm en kyllä oikein osaa arvioida...:/

   Poista
 8. Kuulostaapas kätevältä! En oo ennen kuullu, mut ois kyllä kiva kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! (: Suosittelen kokeilemaan!

   Poista
 9. Oon kuullut aiemmin olin kiinnostunut, en tullut tilanneeksi, mutta nyt tilasin tän kautta haha 8)

  VastaaPoista

Copyright @ Kristiina Laakso.. Blog Design by KotrynaBassDesign