Slider

2014 in review

01 tammikuuta 2015

Heippa ja oikein hyvää uutta vuotta! Ennenkuin aloitetaan uusi vuosi, palataan hetkeksi muistelemaan mitä kulunut vuosi piti sisällään. Tässä kuusi ensimmäistä kuukautta, loput sitten toisessa osassa! Viime vuonna mun elämässä tapahtui paljon isoja muutoksia, oli tosi kivaa selata blogia taaksepäin ja muistella sitä kaikkea. Juhlittiin eilen kavereiden kanssa vuoden vaihtumista hyvän ruuan, juoman, paljun sekä rakettien parissa, oli kyllä huippukiva ilta! Miten te uutta vuotta juhlitte? Pitemmittä puheitta, katsotaan mitä viime vuonna tapahtui! 


Ihan ensimmäisenä sanon että wou miten upeat hiukset mulla olikaan, vaikka itse sanon! Mä oon nyt itseasiassa jo monta kuukautta halunnut mun punaisen tukan takaisin ja on hyvin mahdollista että hiusteni väri tulee lähipäivinä muttumaan! ;) Tammikuussa olin kovasti innostunut liikkumaan ja syömään terveellisesti ja se näkyi myös postauksissa. Kirjoittelin mm. suhteestani liikuntaan anoreksian jälkeen sekä kirjoittelin smoothie ohjeita uuden blenderin innoittamana. Julkaisin myös "elämäni aakkoset"-postauksen sekä kerroin kuukauden suosikkini. Tammikuussa olin seurustellut Tonin kanssa puoli vuotta. Olin viime vuonna anoreksiasta toipuessani vielä tammi-toukokuun välivuodella opiskeluista, joten päivät kuluivat kotona blogin parissa ja erilaisia lääkärikäyntejä riitti monta kertaa viikossa, onneksi nykyään voin niin paljon paremmin! 


Helmikuu kului hyvin samoissa merkeissä kuin edellinenkin kuukausi. Kirjoittelin mm. rahan säästämisestä sekä tein kuvapostauksen toivomistanne kuvista. Helmikuussa hankin napakorun, (joka tosin kasvoi nopeasti ulos ja haluaisin sen nyt takaisin,) sekä elämäni ensimmäiset ripsenpidennykset. Olin myös kovassa flunssassa ja kyselin teiltä neuvoja nuhakuumeen selättämiseksi. Innostuin laittamaan itselleni rakennekynnet pitkästä aikaa ja esittelin aiemmin tekemiäni kynsiä. 


Maaliskuu oli mulle hankala kuukausi; olin todella ahdistunut ja turhautunut välivuodestani, kotona alkoi käymään  aika niin tosi pitkäksi. eikä oloa yhtään helpottanut tieto siitä, että tätä pitäisi jaksaa vielä monta kuukautta. Tunsin olevani huonompi kuin muut kun en pystynyt koulussa käymään. Kavereiden selityksen koulun tapahtumista käänsivät vain veistä haavassa ja tunsin oloni tosi ulkopuoliseksi kun en ystäviäni nähnyt enää päivittäin niinkuin ennen. Yksi parhaista keinoistani pitää pää kasassa, oli haaveilla tulevasta muutosta, mikä blogissa paljon maaliskuussa näkyikin. Kesäkuussa oli tarkoitus muuttaa yhteiseen asuntoon Seinäjoelle Tonin kanssa. 


Huhtikuussa värjäsin hiukset kirkkaan pinkeiksi, ne olivat tosi kivat, mutta hirmu hankalat yhdistellä tyylikkäästi erivärisiin vaatteisiin. Oli yhteishaku ja pelkäsin hirveästi jostain syystä, etten pääse pääse minnekään opiskelemaan, vaikka keskiarvoni ihan kohtuullinen olikin. Olin vielä tosi epävarma mitä edes haluaisin opiskella ja hain tosi erilaisille aloille aina parturista, datanomiin ja lähihoitajaan. Näihin aikoihin vloggasin tosi aktiivisesti ja blogissakin näkyi paljon videoitani. Tapahtui myös sellainen kriisi, että pudotin kamerani lattialle ja sen objektiivi hajosi, mutta onneksi sain sitten pian uuden ja paljon paremman tilalle. 


Toukokuusta päällimäisenä jäi mieleen yhteishakuun liittyen soveltuvuuskokeissa käyminen sekä se, että aloitin korvien venyttämisen. Mun toinen korva oli lopulta 16 mm ja toinen 12 mm, mutta venytyksen kipeytyivät niin pahasti, että jouduin molemmat ottaa pois. Ihme kyllä korvani palautuivat ihan ennalleen ja nykyään käytän tavallisia korvakoruja. Mun tyyli oli tällöin hyvin persoonallinen ja värikäs,  toisaalta aika poikamainen, kovasti etsin vielä omaa tyyliäni. Oikeastaan koko 2014-vuosi oli sellaista oman itsensä etsimistä ja löytämistä.


Kesäkuu oli aivan mahtava, se piti sisällään niin paljon upeita juttuja, mm. täysi-ikäisyyden saavuttamisen,  ajokortin  sekä tietysti sen Tonin kanssa  yhteen muuttamisen!  ♥ Tonin töiden takia me ei tosin vielä kesällä hirveästi aikaa Seinäjoella pystytty viettämään, mutta tuntui hyvältä tietää, että meillä on oma koti, vaikkei siellä vielä voinutkaan pysyvästi asustaa. Sain myös tiedon, että pääsin opiskelemaan  Seinäjoelle ammattikouluun merkonomiksi. Kesäkuussa kävin elämäni ensimmäisillä festareilla, Provinssirockissa. Se oli kyllä ehdottomasti yksi kesän kohokohdista! Kesäkuussa päätin lopettaa vloggauksen, sillä aika ei yksinkertaisesti enää riittänyt sekä blogiin, että videoihin panostamiseen. Vaikka kaikki tapahtumat olivatkin tosi upeita, muistan kovasti jännittäneeni tulevaa syksyä, jonka tiesin tuovat mukanaan lisää suuria muutoksia. 

Haluatteko nähdä vielä sen toisen puolivuotta tälläisenä postauksena?

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) Innolla odotan sitä toista osaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, se on tulossa ihan lähipäivinä! :)

   Poista
 2. Toista osaa odotellessa! ♥ Millä muuten muokkaat sun kuvat, tai esim. nämä kollaasit? Ihana nimittäin tuo keskellä oleva "kuvio".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Muokkaan kuvat ja teen kollaasit Picmonkey.com.issa :)

   Poista
 3. Joo, tee ehdottomasti lopuista kuukausista samanlainen! Jotenkin ihanan raikas tää postaus ulkonäöltään ja nättejä nuo kuvat. :) Tuntuu muuten että vasta olisit kirjoittanut noista jutuista mitä tiivistit tähän postaukseen! Niin se aika vaan menee hirmu nopee :D Niin, ja ootte siis jo asunut jonku puol vuotta siel Seinäjoella.. Vieläkään ei kunnon asunto postausta oo tullut :D Osaatko muuten sanoa milloin saatte hommattua loput huonekalut niin että voit sitten tehdä asuntopostauksen?

  Hyvää & onnellista uutta vuotta sulle myös!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti! Joo puolivuotta ollaan jo asuttu eikä asuntopostausta ole kuulunut, sillä perfektionistikristiina ei halua esitellä todella keskeneräistä asuntoa! :D Mutta tänään ollaan oltu ostamassa loppuja huonekaluja ja siksi asuntopostauksen teenkin lähipäivinä! :)

   Poista
 4. Joooo, ehdottomasti toisen osa olis mukava nähdä :)

  VastaaPoista
 5. Todellakin halutaan loput puolivuotta postaus! :)

  VastaaPoista
 6. Oot ihana! Taas mahtava postaus sulta.

  VastaaPoista
 7. todellakin haluan nähdä loput puolivuotta! tosi kivaa luettavaa (:

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan