Pages

Search This Blog

24 toukokuuta 2015

Kuolevainen

Heippa! Viikonloppu on kulunut hyvin rennoissa merkeissä vanhempieni luona, hetki sitten palasin takaisin tänne Seinäjoelle omaan kotiin. Mun kesäloma alkoi viime viikolla ja oli ihanaa kun sain ensimmäisen lomaviikonlopun viettää rakkaitten ihmisten ja harrastusten kanssa. Pianolla opettelin soittamaan useamman uuden kappaleen, aloitin neulomaan itselleni sukkia, luonnostelin tulevia tatuointejani ja valokuvasin sydämeni kyllyydestä. Mulla on ollut tosi onnellinen olo, ihanaa kun jaksan taas innostua asioista ja keskittyä erilaisten projektien toteuttamiseen. Ja sitten kun  on ahdistanut, mulla on ollut voimia purkaa sitä luoviin juttuihin sen totaallisen lamaantumisen sijasta. Hyvä minä! :) 

Mun ehdoton suosikkiartisti on Johanna Kurkela ja koko viikonlopun taustalla on soinut hänen uusi biisinsä nimeltä Kuolevainen. Tuo kappale on tosi kaunis ja tein heti tulkinnan mitä se juuri minulle merkitsee. Valitettavasti tänään kappale sai ihan toisenlaisen merkityksen mielessäni, sillä aamulla kuulin, että eräs mun ja Tonin tuttu oli kuollut viimeyönä. Tuntuu niin älyttömän väärältä kun nuoren ihmisen elämä päättyy ihan yhtäkkiä. Mä toivon hirveästi voimia ja jaksamista kaikille hänen läheisilleen!  Luonnollisesti tämä päivä on kulunut tosi haikealla mielellä, itkettää eikä mikään huvita. Yhtäkkiä kaikki tuntuu jotenkin niin merkityksettömältä. Olen kuitenkin yrittänyt siitä huolimatta hoitaa arkisia asioita, sillä se on ainakin mulle paljon parempi tapa käsitellä surullisia asioita, kuin sängyssä makaaminen ja asian liiallinen murehtiminen. Istutin terassille kukkia, jotta saisin ajatukset vähän muualle ja edes jotain näkyvää aikaiseksi.  Ne muistuttakoon, että kaiken surun keskellä on kuitenkin kauneutta ja elämää. Aurinkoista sunnuntaita!

4 kommenttia:

Copyright @ Kristiina Laakso.. Blog Design by KotrynaBassDesign