PINK

01 heinäkuuta 2015
Heippa! Niinkuin jo ainakin mun Instagramia seuraavat tietävät, värjäsin mun hiukset! Punaisen sävyt on se mun juttu, mutta nuo punaruskeat kutrit on mua kyllästyttäneet jo kauan. Eilen sitten menin tutkimaan Citymarketin hiusvärivalikoimaa ja siltä reissulta palasin kotiin parin vaalean ja yhden violetin hiusväripaketin kanssa, lisäksi ostin Biozellin pinkin ja violetin color maskin. Sitten tuumasta toimeen! Ensin vaalensin hiukset, sitten sekoitin hiusväristä ja noista hiusmaskeista kivan sävyn ja iskin sen päähäni. Mun hiustenvärjäys on aina vähän kokeellista "katotaan mitä tulee kun nää sekottaa"- meininkiä hahah. Mut aina on tullut ihan hyvä! Lopputulokseen oon tosi tyytyväinen, ihanan pirteät! Alla vielä kuva väreistä joita käytin. Miltä uusi hiusväri teidän mielestä näyttää?

14 kommenttia

  1. Näyttää tosi hyvältä ja sopii sulle! Itseänikin vähän jo kyllästyttää oma hiusväri, mutten uskalla tehdä sille mitään, koska kyseessä on kumminkin peruukki. Mutta sulla on erittäin kauniit hiukset!

    VastaaPoista
  2. Ihanat! <3 Sopii sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  3. Ihan superihanat hiukset!!!
    http://jenicaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. oijoi, sul on tosi kauniit ja ihanan väriset hiukset :3

    VastaaPoista
  5. Tosi kivan värinen tukka ja sopii sulle. :)

    VastaaPoista
  6. Oi sopiipa sulle hyvin! :) millon tulossa uutta videota?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti! En osaa sanoa vielä, tällä hetkellä inspiroi enemmän tämä bloggaus, mutta enköhän taas jossain vaiheessa kuvaa videonkin. :)

      Poista
  7. Nää on ehdottomasti mun suosikit sun kaikista eri hiustyyleistä ja väreistä <3!! Itse meinaan live colourilla värjätä pinkit latvat ja pitää väriä yllä biozellin maskilla :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.