Pages

Search This Blog

05 syyskuuta 2015

Petteri Kaniini

Heippa! Oon neljättä päivää kuumeessa, kurkku on ihan älyttömän kipeä eikä mulla ole ääntä ollenkaan. Maanantaina starttasi Unelma Itsestä-valmennus mutta olo ei ole nyt ollenkaan sellainen, että jaksaisin mun kokonaisvaltaista hyvinvointia miettimään. Saatiin tänään uudet treeniohjelmat, enkä millään malttaisi odottaa, että pääsen tästä taudista eroon ja lenkkipolulle. Tälläinen kotona makaaminen kun ei sovi mulle ollenkaan, flunssa tekee musta aina niin kiukkuisen ja turhautuneen. Töihin ja kouluun pitäisi jo päästä, sata muutakin asiaa odottaa tekijäänsä, mutta kun ei niin ei. Äh. Varmaan tästä flunssasta johtuen bloggaaminen ja videoiden tekeminenkin tuntuu niin pakkopullalta kuin olla ja voi, mikään ei nyt huvita. Olen pääasiassa vain nukkunut, mutta olen edes jotain saanut aikaiseksikin! Nimittäin kuten osa teistä ehkä muistaakin, tykkään kovasti tehdä käsitöitä ja ajankulukseni olen ristipistoin pistellyt tälläisen Petteri Kaniinin. Vieläkö joku muistaa tuon suloisen sadun kanista joka varasti Herra Vänskän porkkanat? :-D En vain ole vielä päättänyt mitä tästä tekisin, joku koristetyyny voisi olla kiva. Nyt menen takaisin sänkyyn, halusin vaan tulla kertomaan että vielä minussa henki pihisee! Kivaa tiistaita!

2 kommenttia:

  1. Ää apua, pakko nyt kommentoida koska Petteri Kaniini oli mun lempisatu pienenä! :D Minkä muistotulvan saitkaan just aikaan! Mulla on jopa kyseisestä sadusta kahvikuppi ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah niin oli munkin, noi hahmot on niin älyttömän söpöjä! :3 Mulla on tollasia ristipistoilla tehtyjä koristeita ja tyynyjä jokunen, aloitin taas yhden uuden vähän aikaa sitten! :)

      Poista

Copyright @ Kristiina Laakso.. Blog Design by KotrynaBassDesign