Pages

Search This Blog

18 lokakuuta 2015

Takaisin arkeen

Heippa! Tänään on mun viimeinen sairaslomapäivä, mikä tarkoittaa sitä että huomenna palaan takaisin koulunpenkille ja työharjoitteluun. Kaksi viikkoa meni nopeasti, mutta uskon että kuluneilla päivillä oli sitäkin suurempi merkitys. Nyt kun olen saanut levätä, ei nimittäin ole enää ollenkaan niin uupunut ja toivoton olo, vaan innoissani palaan takaisin arkeen. Toki vähän jännittää kuinka koulu ja työt lähtee rullaamaan pienen paussin jälkeen, mutta luotan siihen että asiat kyllä järjestyy. 


Ensimmäinen lomaviikko meni vielä aika kurjissa tunnelmissa, mutta on ollut ihanaa huomata kuinka tällä viikolla olen taas ollut jotenkin enemmän oma itseni. Oon pitkään vetäytynyt omiin oloihini enkä ole jaksanut pitää yhteyttä ihmisiin, mutta nyt viime päivinä olenkin sitten nähnyt kavereita senkin edestä! Oltiin mm. valokuvaamassa, Cubuksen avajaisissa sekä tupareissa. Ensimmäistä kertaa varmaan vuoteen lähdin vielä illalla ulos tyttöporukalla ja meillä oli ihan älyttömän hauskaa. Uusien lääkkeiden ja stressin vähenemisen myötä olen nukkunut taas hyvin mikä on kyllä suoraan yhteydessä parempaan fiilikseen! Ei ihminen vaan jaksa nukkumatta. 

Viikonlopun vietin tuttuun tapaan vanhempieni luona, kun olo on parempi osaa yhteisestä ajasta rakkaimpien kanssakin nauttia ihan toisella tavalla. Takaisin kotiin kissojen luo palasin päivällä. Mä oon aina ollut enemmän tunne,-kuin järki-ihminen, olen iloinen ja surullinen ihan täysillä ja teen päätökset usein hyvin tunnepohjalta. Kun tuntuu pahalta vaivun helposti syvälle suruun ja ahdistukseen ja silloin mun on vaikeaa nähdä elämässäni mitään hyvää. Mutta toisaalta, heti kun tunnen että asiat alkavat järjestyä, vetää  positiiviset tunteet mut ylös kuopasta ja lopulta - kuten nyt - olen tosi onnellinen kun huomaan että voin paremmin, vaikka olo tuntui välillä kuinka toivottomalta. Jokaisesta aallonpohjasta oppii jotakin ja sieltä nousee ylös taas hieman vahvempana. Katsotaan mitä arkeen palaaminen tuo tullessaan, aurinkoista alkavaa viikkoa! 

9 kommenttia:

Copyright @ Kristiina Laakso.. Blog Design by KotrynaBassDesign