Pages

Search This Blog

06 lokakuuta 2015

Väriterapiaa

Heippa! Viime viikot on olleet mulle tosi raskaita, sillä niinkuin jo aiemmin mainitsinkin, mun nukkuminen on ollut taas aika surkeaa. Kun unet jää pariin tuntiin yöstä toiseen, ei kai ole ihmekään ettei lopulta vaan jaksa enää. No, mulle se raja tuli vastaan torstaina kun lääkäri kirjoitti mulle kaksi viikkoa sairaslomaa uupumukseen. Myös mun lääkitykseen tehtiin muutoksia, minkä takia on erityisen tärkeää pysähtyä ja tunnustella onko niistä apua nukkumiseen ja mielialaan yleensäkin. Mä olin aluksi vähän koko sairaslomaa vastaan, mutta täytyy sanoa että onhan tämä aika helpotus! Eilen oli ensimmäinen vapaapäivä, jota vietin Tonin 20-vuotis synttärilahjaa shoppaillen ja lopulta sellaisen löysinkin. Iltapäivällä mulla oli tukikäynti syömishäiriöyksikössä. Tänään mulla on palaveri koululla, jossa keskustellaan minkälaisella tahdilla opintoni etenevät sairasloman jälkeen. Tuntuu niin hyvältä, kun asiat alkaa pikkuhiljaa selkiytymään. 

Mutta, niinkuin eräs lukija minua kommentissaan osuvasti neuvoi, lämpimät villasukat jalkaan ja kuvaamaan syksyn värejä! Mä muistan jo lapsena tehneeni niin, että kun oikein joku asia kiukutti, lähdin juoksemaan metsään niin kovaa kuin pikku kintuillani suinkaan pääsin. Siellä hetken itkin ja mökötin, mutta hyvin äkkiä ikävä asia unohtui ja palasin sitten kotiin ja kaikki oli taas hyvin. Enää en lähde luontoon samalla tavalla kirmaamaan, mutta kun väsyttää ja ahdistaa, pakkaan kameran mukaan, laitan kuulokkeista musiikin soimaan ja lähden sitten kävelylle metsään. Luonnolla on kyllä niin rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Eräänä aamuna lähdin ulos kuvaamaan ja se oli kyllä oikein väriterapiaa niinkuin kuvista näkee! Energistä alkanutta viikkoa! 

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ja värejä! Kokeilepa joskus myös sitä, että jätätkin musiikin kotiin ja pysähdyt kuuntelemaan tuulta ja lintuja. Luonnon oma, koskematon harmonia on upeaa ja hoitavaa.

    VastaaPoista

Copyright @ Kristiina Laakso.. Blog Design by KotrynaBassDesign