Girly Outfit Inspiration

17 marraskuuta 2015
Heippa! Kaikkien näiden koulu,- ja työkiireiden keskellä halusin hetkeksi ajatukset ihan muualle ja mikäs sen parempi tapa kuin kauniiden inspiraatiokollaasien kasaaminen! Sain näyttöpapereiden suunnittelun tälle päivää päätökseen ja nyt olenkin istunut koneen ääressä Polyvoressa useamman tunnin lämmintä glögiä hörppien. On niin ihanaa pistää hetkeksi aivot narikkaan ja haaveilla vähän uusista talvivaatteista. Kenties näistä myös huomaa, että mua jo vähän jouluttaa, hahah. Toivottavasti nämä kuvat piristävät teidän sadepäivää, mikä näistä on sun suosikki? Itse tykkään eniten tuosta toisesta, eikö olisi ihanaa viettää jouluaamu tuossa asussa? 



----------------------------------------------------

FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: kristiina_laakso
Youtube: Kristiina Laakso

8 kommenttia

  1. Toi on muuten tosi kätevä että noi sosiaaliset mediat on tossa lopussa! Ja buustaa varmaan sitäkin blogin "ammattimaisuutta" tai semmoista tunnettuvuuden lisäystä.. Ihanan hempeitä kokonaisuuksia, toivottavasti näkisi joitain tuommoisia siun päällä kans tulevaisuudessa ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kiva kuulla että olet tuota mieltä! Mua itseäni ainakin ärsyttää blogit joissa kaikkia some-kanavien nimimerkkejä joutuu etsimällä etsimään, joten haluan että mun blogista ne löytyy helposti! :)

      Poista
  2. Ihania asuja, oma lemppari on tuo viimeinen! :) Voisin kuvitella laittavani päälleni _kaiken_ noista! <3

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania asuja! :) Keskimmäinen on ehdottomasti suosikkini <3

    VastaaPoista
  4. Polyvore todellakin on parasta rentoutusta... 😉
    Ihan sun tyylisiä kokonaisuuksia, näitä on aina kiva katsella. 😊👌

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.