Perfect coat for a winter

06 marraskuuta 2015
Heippa! Ihan ensimmäisenä, kiitos hirmuisesti kaikista ihanista kommenteista jotka sain edelliseen postaukseen! Tuntuu niin hyvältä tietää, että mulla on siellä ruudun toisella puolella tuollainen tukijoukko. Vastaan kaikkiin kommentteihin tänään vielä henkilökohtaisesti. Mulla on ollut jo pitkään etsinnässä uusi talvitakki, mutta en ole meinannut sopivaa löytää sitten mistään. Olo alkoi olla jo epätoivoinen kierrettyäni kaikki mahdolliset liikkeet Seinäjoella löytämättä vieläkään sitä oikeaa. Mun viimeinen toivo oli Seppälä, josta eilen sitten lopulta löysinkin sen oikean. Tykkään kovasti asioida Citymarketin Seppälässä, kun sieltä olen saanut aina niin hyvää palvelua, tälläkin kertaa sain tämän kuvassa näkyvän suloisen huivin kaupan päälle! 

Heti ostoksilta kotiin palattuani lähdin puistoon kameranjalustan kanssa ottamaan vähän asukuvia. Mulla oli niin kivaa, että lähtiessäni tajusin kuvanneeni kaksi tuntia, vaikka mun piti käydä ottamassa kuvat ihan nopeasti, hahah. Kuvia kertyi 500 joista tosi moni sellaisia jotka blogiin haluan, joten varoitan jo etukäteen että asukuvia on sitten tulossa! :-D Blogin ulkoasua olen muokannut moneen kertaan parin päivän sisällä, mutta nyt siihen alan olla vihdoin tyytyväinen. Mitäs te tykkäätte? Tulin eilen illalla tänne äidin ja isän luokse, tarkoituksena oli tänäänkin ottaa kuvia ulkona, mutta sataa ihan kaatamalla. Siispä suunnitelmat uusiksi, taidankin suunnata lähikahvilaan tietokoneen kanssa blogijuttuja hoitamaan! Mukavaa viikonloppua! 

OUTFIT:
 | Coat: Seppälä | Scarf: Seppälä | Bag: Michael Kors | Jeans: H&M | Shoes: Halpa-Halli |

----------------------------------------------------

FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: kristiina_laakso
Youtube: Kristiina Laakso

16 kommenttia

  1. Aivan ihana asu ja vielä ihanemmat hiukset!!! Ihan uskomattomat <3

    VastaaPoista
  2. Noi sun hiukset on niin ultimaattisen ihanat! 3

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, itsekin tykkään tästä tosi paljon. Se on ihanan lämmin! :)

      Poista
  4. ihana takki! oon muuten seurannut tätä sun blogia aina silloin tällöin, tosin eri käyttäjällä. nyt sitten löysin tän taas ja muistin kuinka kiva tää sun blogis on :) jään lukijaksi. ihana että uskallat kirjottaa avoimesti mielenterveysongelmista, mutta kuitenkin silleen että tätä blogia on miellyttävä lukea. :) tuun kyllä aina niin hyvälle mielelle näitä sun postauksia lukiessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu, piristit perjantai-iltaani kovasti! Kivaa viikonloppua, toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin! :)

      Poista
  5. Voi miten kauniilta näytät!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, kiva kuulla! Hyvää viikonloppua! :)

      Poista
  6. Ihana toi uus banneri :) Ja pakko sanoo et tää tyyli mikä sul on atm on nii kiva ja sopii sulle täydellisesti imo :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanaa kuulla, itsestänikin tuntuu nyt siltä että olen vihdoin oman tyylini löytänyt! :)

      Poista
  7. Tosi nätti takki ja pukee sua hyvin!! Tykkään myös hirmusesti tästä päivitetystä ulkoasusta, niin ihanat värit :)

    VastaaPoista
  8. Sulla on niin ihanat hiukset!!! Ja takki sopii hyvin sulle :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.