Hyvää Joulua!

22 joulukuuta 2015
Heippa! Mulla alkoi lauantaina joululoma, josta saan nauttia kokonaiset kaksi viikkoa. Syksy on ollut tosi raskas mutta antoisa, nyt saa onneksi vähän ladata akkuja. Olen ollut viime viikot tosi väsynyt mistä syystä en ole blogia pystynyt päivittämään niin usein ja monipuolisesti kuin olisin halunnut, mutta toivottavasti ymmärrätte. Uskon että mieli virkistyy kun saa hetken olla vaan ja nauttia lomasta ja rakkaimpien seurasta. Joulusiivot on tehty, piparit leivottu ja lahjat paketoitu, äsken saavuin tänne äidin ja isän luokse, missä ollaan Tonin kanssa tämä viikko. Nyt on aika hiljetyä joulun viettoon, blogin pariin palailen joulun jälkeen. 


Haluan toivottaa kaikille lukijoilleni oikein ihanaa joulunaikaa sekä kiittää teitä kuluneesta vuodesta. Mulla on ihan mielettömän upeat tukijoukot siellä ruudun toisella puolella, jokainen kommentti ja luettu postaus merkitsee mulle tosi paljon. Tämä joulukuu on mennyt lähinnä jouluaiheisten postausten parissa, joten mielelläni kuulisin mitä haluaisitte lukea täällä kun vuosi vaihtuu! Olette toivoneet paljon niitä syvällisempiä postauksia ja kirjoitan niitä edelleen mielelläni, jos teillä on mielessä joku aihe josta haluaisitte lukea. Kuitenkin ihan kaikenlaiset ideat ovat tervetulleita ja toteutan niitä parhaani mukaan.  Nyt oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta, toivottaa Kristiina! 

11 kommenttia

  1. Mä henkilökohtaisesti rakastan kaikkea kauneushömppää! Meikki, hiukset, rutiinit, tutoriaalit, vinkit... Kaikki ovat ihania ♥ Ja kirjoitat niin kauniisti, olet kaunis, blogiasi on ilo lukea :) Hyvää joulua Kristiina, vietä rauhallinen ja rentouttava loma, olet sen ansainnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti, varmasti tuota kauneushömppääkin tulossa! :) Hyvää joulua sullekin! <3

      Poista
  2. Ihania pipareita! <3 Miekin leivoin tänään kilon taikinasta pipareita ja ihan kohta pitäis alkaa koristella niitä, joten kiitos koristeluvinkeistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mä oon aina rakastanut piparien koristelua joten kiva että sait ideoita! :)

      Poista
  3. tollaisia koristeluaineksia ei kuitenkaan mun tuurilla saa mistään perus lähikaupasta. :( Harmi, alkoi jopa ihan tehdä mieli pipareita kun nuo näin, vaikken niistä tykkääkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaikki ostin meidän lähellä olevasta pienestä K-marketista, joten uskon ettei niitä ole vaikeaa löytää! :)

      Poista
  4. Ihanaa joulunaikaa ja tulevaa uutta vuotta sullekin! Sulla on ihana blogi, ja sisustusjutut on kyllä ehdottomasti parhaita :) ps. Koitin lauantaina käydä kurkkimas jos olisit ollut töissä kun vietettiin viikonloppua isovanhemmilla, ihan siinä teidän vanhempien naapuris!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! <3 Lauantaina olin kyllä töissä koko päivän! :)

      Poista
  5. Ihanaa joulua ja hurjasti tsemppiä! <3 Muista levätä ja kerätä voimia, jotta keväällä jaksaa taas. Sun blogi on yksi ihan mun lemppareista. Olisi tosi kivaa, jos osallistuisit haasteeseen, joka on blogissani. Iso voimahali sinne <3

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Oi, ihanasti koristeltuja pipareita! ♥ Olisi mukava lukea uudenvuodenlupauksista ja niiden toteutumisesta mahdollisesti pitkin vuotta - jos siis sellaisia ylipäätänsä teet :-)
    Ihanaa joulunpyhien jatkoa!

    http://minttusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Harmi kun blogi tuntuu menevän ajoittain kaupalliseksi ja tylsiä sisustuskuvia täyteen niin että kuvat pilaavat viimeisenkin omaperäisyyden tältä blogilta. No olettaen vaalit elämästäsi täydellistä niin varmaan haluat sitä tuputtaa myös tänne. Harmi sinänsä koska blogisi oli aiemmin mielenkiintoinen ja sun elämää pystyi oikeasti seuraamaan. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan niinhän se menee..

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.