Pages

Search This Blog

05 joulukuuta 2015

Tervetuloa

Heippa ja lämpimästi tervetuloa uudistuneeseen Pitsisiivin kohti unelmia-blogiin! Kuten huomaatte täällä on tapahtunut kaikenlaisia uudistuksia, näkyvimpänä tietysti ulkoasu. Blogimaailman uusi trendi tuntuu olevan nyt ulkoasun ostaminen ja siihen ratkaisuun päädyin minäkin, sillä kyllästyin siihen etten omilla taidoillani saa siitä niin hyvää kuin haluaisin. Olen tähän todella tyytyväinen, paitsi etten millään saa kuvia enää samanlevyisiksi tekstin kanssa, mikä turhauttaa mua tosi paljon, muuten kun tämä olisi liki täydellinen. Yritän vielä ratkaista tämän ongelman, vai olenko ainut jota tuo niin kovasti häiritsee? Nyt blogiani on mukavampi lukea myös puhelimella tai tabletilla, kun sivu näkyy samanlaisena kuin tietokoneen näytöltä. Jos tämän kanssa ilmenee jotain ongelmia niin kertokaa ihmeessä niin yritän korjata asian.

Blogini yläosaan lisäsin palkin, josta löytyy helposti klikkaamalla mm. blogini Facebook-sivut sekä Instagram. Lisäksi About me-kohdasta löytyy esittelyteksti minusta ja blogin sisällöstä, Advertising-kohta taas kertoo tietoa blogiyhteistyöhön liittyvistä asioista. Myös oikeasta reunasta löytyvästä sivupalkista löydät kaikki somekanavani, listan muutamista lukemistani blogeista sekä tietysti Liity lukijaksi-gadgetin. 


Kerroin edellisessä postauksessa tekeväni blogille ulkoasun lisäksi myös vähän sisällöllisiä muutoksia ja se herätti monessa kysymyksiä siitä kuinka radikaalisti aion postausten tyyliä muuttaa. Vastasin jokaiseen kommenttiin erikseen, mutta ajattelin kirjoittaa vielä näin yhteisesti teille kaikille pari sanaa siitä. Vaikka en aio enää kaikista henkilökohtaisimpia asioitani täällä kertoa, tahdon pitää kiinni siitä, että persoonani näkyy täällä jatkossakin, vaikka sitten ehkä vähän eri tavalla kuin ennen.

Moni teistä lukee blogiani juuri mielenterveysteemaisten postausten takia ja osa teistä pohti tarjoaako blogini enää kiinnostavaa sisältöä jos ne jäävät pois. Ymmärrän tämän hyvin, mutta toisaalta se herättää minussa tosi ristiriitaisia tunteita.  Joku jätti kauniin kommentin siitä, miten mukavaa on huomata että jaksan sairaudestani huolimatta innostua erilaisista asioista ja niistä tänne kirjoittaa. Tämä tiivistää oman ajatukseni blogini uudesta sisällöstä täydellisesti, eikö ole nimenomaan hyvä asia että voin paremmin ja jaksan kirjoittaa harrastuksistani tänne olivat ne sitten jonkun mielestä kuinka "pinnallista massaa" tahansa? Vaikka kirjoittaisin enemmän muista asioista, niin eihän sairaushistoriani katoa mihinkään. Kun osa vaatii jatkuvasti mielenterveyspostauksia tulee mulle välillä sellainen olo, että pitäisikö mun siis velloa sairaudessa ja itsesäälissä vuodesta toiseen ja kaikki synkät ajatukseni kirjoittaa tänne teidän näkyville? Tai sitten en vaan yksinkertaisesti ymmärrä minkälaisia siihen liittyviä postauksia te sitten haluaisitte lukea, joten jos joku osaa tätä vähän selventää niin olisin tosi kiitollinen! :) Anyway, pointtinani se että tahdon kyllä jatkossakin kertoa miten mulla menee, vaikka keskitynkin mielummin niihin elämäni mukavampiin puoliin. 

Otan kuitenkin mielelläni ihan kaikenlaisia postausehdotuksia vastaan ja olisi myös kiva kuulla mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta. Entä häiritseekö tuo kuva-asia kuinka paljon? Kertokaa vähän fiiliksiänne ja tutustukaa uuteen ulkoasuun rauhassa. Mukavaa lauantai-iltaa! 

9 kommenttia:

 1. Oikein kiva ulkoasu blogissasi <3 :)
  http://kadrilautala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Wow, ulkoasu on hieno! :) Toisaalta tekstin väri voisi olla kirkkaampi, jottei se hukkuisi niin taustaan, mutta näinkin on hyvä. :) Tykkään kyllä paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eri tietokoneilla värit näkyy vähän eri tavalla, mutta kiva jos on ihan hyvä näinkin! Kiitos paljon!:)

   Poista
 3. Mun mielestä on kiva, että kuvat eivät ole tekstin kanssa saman levyisiä. Se keventää ilmettä ja jaksottaa sivua kivasti.
  Olen samaa mieltä, että sairaudessa ei kannata velloa. Mistä tahansa sairaudesta voi kehittyä niin iso osa identiteettiä, että kommunikoi jatkuvasti sairautensa kautta. Olet Kristiina, et mielenterveysongelma. Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sun kanssa täysin samaa mieltä, hyvin sanottu! Kiva jos ulkoasu ja kuvat ovat tälläisenään hyvät, oikein ihanaa joulunodotusta sullekin! :)

   Poista
 4. Mä itse tykkään lukea aikalailla kaikenlaisia postauksia, joten mulle ei hirveästi ole väliä, vaikket mielenterveydestä nykyään enää kirjoitaisikaan niin paljon. Kuulostaa tosiaan paremmalta keskittyä elämän iloisiin ja positiivisiin juttuihin, ja kirjoittaa niistä - oli ne asiat sitten kuinka pieniä asioita tahansa. :) Hankalaahan se on päästä eteenpäin, jos jatkuvasti miettii vain mieltä painavia asioita.

  Niin ja tykkään tästä uudesta ulkoasusta! :) Mukavan rauhallisen ja raikkaan värinen sekä naisellinen. Kuten edellinenkin anonyymi sanoi, ei minustakaan kuvien tarvitse olla samassa tasossa tekstin kanssa.

  Hyvää itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta!! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät lukea kaikenlaisia postauksia, joo elämässä täytyy mennä eteenpäin! :) ihanaa että uusi ulkoasu miellyttää, itsekin tykkään siitä kovasti. Hyvää itsenäisyyspäivää ja joulunodotusta sullekin! <3

   Poista
 5. Kommentoin edelliseen postaukseesi ja ajattelin näin selventää, että ei se minua niin haittaa, josset keskity negatiivisiin asioihin(koska niinkun itse sanoitkin, se on merkki siitä, että voit paremmin ja jaksat kiinnostua positiivisista asioista). Enemmän jutussa herätti kysymyksiä juuri se, että kuinka pinnalliseksi blogisi tulee loppujen lopuksi jäämään ja saatko oman persoonasi esiin samalla tavalla, kuin ennen. Mutta tämä postaus selventi asiaa. Sun luonne on ihana, enkä halua, että se jää minkään niinkun itse sanoitkin "pinnallisen massan" varjoon, koska sulla on niin paljon annettavaa!
  Musta on kuitenkin ihana, että sä oot päässy näin paljon eteenpäin kaikessa. Ettei sun enää tarvii uinua siellä mielenterveys ja syömishäiriö vesissä. Ja on myös hienoa, että uskallat tehä tälläsiä muutoksia. Toivon sulle kaikkea hyvää:)

  VastaaPoista

Copyright @ Kristiina Laakso.. Blog Design by KotrynaBassDesign