Suloisia ostoksia

24 tammikuuta 2016
Heippa! Nyt olisi luvassa se kauan odotettu ostosten esittely postaus, joka pitää sisällään kaikkea supersöpöä! Olen tosiaan palannut takaisin suomen gyaru,-ja lolita (kyllä myös lolita!) piireihin ja olen niin otettu siitä kuinka ihanan vastaanoton olenkaan saanut! Mulle on annettu paljon tietoa siitä mitä tälle tyylille ja sitä harrastaville ihmisille nykyään kuuluu sekä mikä parasta tarjottu paljon ihania vaatteita ja asusteita pikkurahalla, jotta pääsisin tämän tyylin kanssa taas alkuun. Melkein kaikki tämän postauksen jutut ostin ihanalta Namehisalta, kiitos vielä hirmuisesti! 


Ja ensimmäisenä tämä ihana mekko, joka on ilmeisesti alunperin ostettu Taobaosta. Ruusuprintit on mun suuri heikkouteni, joten heti tämän nähdessäni mun oli vaan pakko saada se. Kangas on ihanan kevyttä ja kaikki yksityiskohdat niin kauniita. Eikö olekin suloinen! 


Tämän vaaleanpunaisen laukun ostin silmällä pitäen sweet lolita-asukokonaisuuksia, mutta voi olla että tämä pääsee ihan arkikäyttöönkin, sillä se on niin tilava, suurinpiirtein samankokoinen mun Michael Korsin laukun kanssa. 


Samassa paketissa tuon ensimmäisen mekon ja laukun kanssa tuli vielä tämä ihanuus, joka on  myös alunperin Taobaosta. Kangas on aika paksua ja pehmoista, joten se sopii villatakkiin yhdistettynä hyvin pakkaspäiviinkin. 


Kaupan päälle sain vielä suloisen Ma*rsin ostoskassin sekä pienen pussillisen teetä! Kaupat sujuivat niin mukavasti, että ostin Namehisalta vielä muutaman jutun lisää, esittelen ne sitten myöhemmin. 


Loppuun vielä alelöytö Glitteristä, tämä kaunis helminauha oli -70% alennuksessa, joten sille ei jäänyt hintaa muutamaa euroa enempää. Mielelläni kuulisin mitä tykkäsitte näistä ostoksista ja suloisesta tyylistäni ylipäätään! Kivaa sunnuntai-iltapäivää! 

22 kommenttia

  1. Aivan ihania ostoksia <3!

    VastaaPoista
  2. Söpöjä juttuja, ei voi muuta sanoa :) Ite käytän aika neutraaleja vaatteita, mutta miusta on ihanaa, kun ihmiset uskaltavat käyttää omantyylisiä vaatteita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti, joo mä en enää jaksa miettiä mitä muut mun mekoista ajattelee, pääasia että itse olen tyytyväinen! :)

      Poista
  3. Noi ostokset on varmasti niin just sua, ihana et ne pääsi hyvään ja rakastavaan kotiin <3 Asukuvia odotellessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, joo ne todellakin sai rakastavan kodin! Asukuvia tulossa kyllä! ;)

      Poista
  4. Tästä postauksesta tuli jotenki tosi hyvä mieli! Lämpenisipä ilmat niin tarkensi itsekin mekoissa ja hameissa... 😊♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa kuulla! Joo mä oon ainakin jo ihan kyllästynyt tähän talveen, kevättä odotellessa! :)

      Poista
  5. oih näyttääpä ihanilta~ tulee itselle hirveä hinku hamstrata taas enemmän liz lisan vaatteita ja mymelody hömppää :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, hahah joo mulla on ihan tuo sama hinku päällä! :D

      Poista
  6. Tosi ihania! Maltan tuskin odottaa, että saa noista asukuvaa! :) Muuten tuosta, kun sanoit että yritit itseäsi muuntaa "tavalliseksi" tyylisi suhteen, että sulautuisit joukkoon yms. mutta eikö tämä blogisi tyyli ole myös hyvinkin sitä samaa "samanlainen kuin muillakin"...? Tai just se, ettet enää halua tietynlaista sisältöä tänne ja haluat tietynlaisen layoutin tänne: jotka kielii hyvin paljon massablogien ikävän samanlaisista sisällöistä ja ulkonäöistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, asukuvia on tulossa! :) En ole varma ymmärsinkö oikein sun pointtia, mutta oon tullut siihen tulokseen etten jaksa yrittää ahtaa itseäni nyt mihinkään muottiin, olen sellainen kuin olen oli se sitten jonkun mielestä massaa tai liiankin erikoista! Tykkään tästä mun blogin ulkoasusta kovasti eikä se mun mielestä rajaa sitä minkälaista sisältöä voin tänne julkaista! :)

      Poista
  7. Aivan ihania ostoksia olet tehnyt <3

    VastaaPoista
  8. millon videota? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä niiden tekemiseen ei oikein ole aikaa tai inspiraatiota :/

      Poista
  9. Niiiiin ihania. Oon aina ihaillu tätä sun ns "erikoisempaa" tyyliä ja nyt ootan ihan innoissani et pääsen lukemaan lisää sun postauksia tällasesta tyylistä. :) Aioks muuten alkaa tekeen taas niitä kynsiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, ihanaa kuulla! Mun työharjottelupaikassa en pysty pitämään pitkiä kynsiä, mutta sitten kun valmistun eikä työt ole esteenä niin olen ajatellut itselleni tehdä taas kynnet! :)

      Poista
  10. Toi vaaleanpunainen laukku on aivan ihana :) ja söpöjä on kyllä nuo muutkin ostokset!
    Heheh ehkä tää on tyhmä kysymys, mutta osaatko sä lukea japania? Tuli vaan mieleen, kun tuossa kuvassa on joku japanilainen(?) lehti ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) En osaa lukea, mutta noissa on niin paljon kivoja kuvia ettei se paljoa haittaa, hahah! :D

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.