Levi 2016 Part. 1

14 maaliskuuta 2016

Terveiset Leviltä!

Me lähdettiin tänne pohjoiseen lauantaina mun perheen, poikaystävän ja pikkuveljen tyttöystävän kanssa, meillä on ihana mökki ja ulkona upeat maisemat! Kolmelle ensimmäiselle päivälle ostettiin lasketteluliput ja loppuviikko menee sitten mm. moottorikelkkailun, kylpylässä rentoutumisen ja keilailun parissa. Tykkään toiminnantäyteisistä reissuista, mutta hyvin on kyllä ehditty levätäkin, viime yönä vetäisin 12 tunnin unet eikä tehnyt tiukkaakaan. Lautaillut olen viimeksi vuosi sitten joten sitä on ehtinytkin tulla jo ikävä, tänään paistoi aurinko koko päivän joten kyllä kelpasi laskea! Palattiin hetki sitten rinteestä takaisin tänne mökille, nyt sauna päälle ja syömään! Lomakuulumisia päivitän teille lisää myöhemmin, näiden kuvien myötä mukavaa alkanutta viikkoa toivottaa Kristiina! 


10 kommenttia

  1. Vau, todella upeita kuvia! Toivottavasti sulla on rentouttava loma siellä <3


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Oi, oon niin kateellinen. Levi on ihana paikka, ollaan käyty siellä perheen kanssa melkeen jokainen vuosi, mutta tänä talvena jäi väliin. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Joo meilläkin on tämä lapissa käyminen jo perinteenä, täytän kesällä 20-vuotta ja joka vuosi ollaan oltu täällä tai Rukalla!:) Toivottavasti pääset taas Leville viimeistään ensi vuonna. :)

      Poista
  3. Voi ei, oikein kateeksi käy! Itse en ole koskaan lasketellut, vaikka tekisi kyllä mieli jo ihan vain maisemien puolesta :'D Onko teillä päin vasta nyt hiihtoloma vai oletteko ihan muuten vain lomalla Levillä? Mutta jokatapauksessa ihanaa ja rentouttavaa lomaa, muista myös levätä kunnolla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Meillä oli hiihtoloma viikolla 9 mutta mun vanhempien kiireisen työn takia pystyttiin lähteä lomalle vasta nyt! :)

      Poista
  4. Ihania kuvia! Vietä rentouttava loma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, meidän loma oli kyllä tosi onnistunut ja nyt on taas kiva palata arkeen! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.