Daniel Wellington Watch

05 toukokuuta 2016

Heippa! Sain viime syksynä valita Daniel Wellingtonilta itselleni mieleisen rannekellon ja ilmeisesti he olivat tyytyväisiä yhteistyöhömme, sillä sain hiljattain yhteydenoton jossa kyseltiin olisinko kiinnostunut toisestakin kellosta. No tottakai olin ja valitsin itselleni tämän Classic St Maves 36 mm rannekellon ruskealla nahkarannekkeella ja hopeisilla yksityiskohdilla. Edellinen kelloni on samanlainen, mutta ranneke on musta ja yksityiskohdat kultaiset. Rakastan tätä tyylikästä ja hillittyä muotoilua minkä ansiosta kello on helppo yhdistää asuun kuin asuun! Plussaa myös nopeasta toimituksesta, kello saapui mulle taas parissa päivässä.

Haaveena oma DW kello? Koodilla "dw.kristiina" saat 15% alennuksen Daniel Wellingtonin viralliseen nettikauppaan 15.6 saakka. Tuo alennus on arvokkaasta kellosta jo ihan tuntuva, joten kannattaa ehdottomasti se hyödyntää!  Mikäli haluat ostaa juuri samanlaisen kellon kuin minulla, löydät sen täältä! Aurinkoista Helatorstaita toivottaa Kristiina! 

8 kommenttia

  1. Onko sulla ollut joku inspiraatiopuutos noita kuvia ottaessa...? Siis kello kukkaruukussa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkona oli ihanan kesäinen sää ja halusin sitä samaa fiilistä myös näihin kuviin, ikävää jos ei sun esteettistä silmää hivellyt. :)

      Poista
  2. Mun mielestä näissä kuvissa on kiva idea - erityisesti kesäinen :) Mä ainakin tykkäsin! Ja kello on upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että sulle välittyi se fiilis mitä näissä kuvissa hain! :)

      Poista
  3. Daniel Wellingtonin kellot on kyllä tosi nättejä ♥

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.