Neiti Elokuu

20 elokuuta 2016
Heippa! Heti kun me muutettiin tänne meidän uuteen taloon totesin, että täältä pihamaalta saa varmasti kivoja asukuvia ja tänään päätin sitä testata! Vanha navettarakennus on mun mielestä hyvä tausta ja sen värit sopii kauniisti yhteen tämän päälläni olevan mekon kanssa. Vai mitäs tykkäätte? Mä oon viime aikoina ottanut asukuvia ihan surkean vähän, mutta yritän nyt parantaa tapani! 


Mun sanat ei riitä kuvaamaan sitä kuinka paljon rakastan tätä mun uutta Liz Lisan mekkoa, se on niin kaunis ja sopii mun hiuksiin nätisti. Nämä syksyiset värit on kovasti mun mieleen. Mä en ole tainnut tästä mun uudesta tukasta vielä tänne kirjoittaa, mutta tämä on siis peruukki jonka ostin suomalaisesta nettikaupasta nimeltä Winkie Winkie. Mä kyllästyin siihen ainaiseen hiustenpidennyssirkukseen, oma tukka oli aina vähän eri sävyä kuin pidennykset ja niiden kihartaminen vei paljon aikaa. Laadukkaasta peruukista olen haaveillut jo pitkään ja nyt vihdoin sellaisen löysin. Pari minuuttia ja täydellinen kampaus on valmis! 


Mun sairaslomapäivät ovat kuluneet yllättävän hyvin, mulla on niin paljon kaikkia harrastuksia ettei tekemisestä ole pulaa, ennemmin kyse on ollut siitä että mihin virtaa riittää. Viime päivinä olen nimittäin ollut niin väsynyt että kaikki energia kuluu arjesta selviytymiseen, mutta onneksi saan rauhassa levätä ja kerätä voimia.  Tänään olen ollut jostain syystä tosi hyvällä tuulella vaikken ole mitään erityistä tehnytkään, on vaan ollut tosi kiitollinen ja onnellinen olo, sitä samaa fiilistä haluan toivottaa teillekin! Olisi tosi kiva kuulla mitä te tykkäsitte näistä asukuvista ja haluaisitteko nähdä niitä täällä enemmän? Kivaa viikonloppua, Kristiina. 

16 kommenttia

  1. Ihana saada asukuvia sulta pitkästä aikaa! Oot kyl jälleen ihan supersievä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva kuulla! Yritän jatkossa ottaa asukuvia ahkerammin! :)

      Poista
  2. Aivan ihana on mekko ja teidän piha! Niin nätti olet. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana asu, sopii sulle tosi hyvin! Noi hiukset on kyllä aivan ihanat, tuo väri on niin kiva :) Asukuvapostaukset on kivoja, joten tee ihmeessä lisää, sitten kun jaksat. Mukavaa viikonloppua sullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kiva että tykkäät! Yritän ottaa asukuvia jatkossa enemmän! :)

      Poista
  4. Kaunis ympäristö ja sinä! Etenkin viimeinen kuva on tosi hieno kokonaisuus. Vanhat miljööt kunniaan!

    VastaaPoista
  5. Vautsi! Upeita kuvia ja todellakin tuo tausta toimii :) Asukuvia lisää <3

    VastaaPoista
  6. Oi mikä postaus ! Tuo mekko on todella sievä ja sopii sulle tosi hyvin. Ihanan värinen ja erityisesti tuossa kolmannessa kuvassa näkyy ihanasti tuo kuvio ja malli :3 Samaten nuo sun hiukset on sulle ihan täydelliset ! En olisi edes huomannut, että on peruukki, jollet sitä olisi tekstissä maininnut. Asukuvia minäkin toivon lisää c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, asukuvia on tulossa lisää! :) Tuo peruukki on niin hyvälaatuinen että tosi moni on sanonut ihan tuota samaa! :D

      Poista
  7. Oot niin kauniin näköinen!<3 Kuten aina. Ja tuo mekko sopii sulle todella hyvin :) Peruukki olis kyllä kätevä kun sais kivan kampauksen nopeasti! Ihana myös lukea, että sairasloma päivät ovat menneet hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti, kiva kuulla että tykkäsit! Mukavaa alkanutta viikkoa sulle! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.