Toivelista Joulupukille

24 marraskuuta 2016
Enää tasan kuukausi jouluaattoon! Sen kunniaksi ajattelin näyttää teille mitä toivon tänä vuonna joululahjaksi. Mun mielestä on ihanaa lukea toisten jouluaiheisia postauksia ja etenkin nämä joululahjatoiveita käsittelevät postaukset on mun suosikkeja! Tätä oli tosi kiva tehdä ja samalla haaveilla mitä kaikkea olisi kiva saada, vaikka eihän joulussa ole tärkeintä materia, vaan se ihana tunnelma ja perheen kanssa yhdessä olo. Rakastan antaa muille lahjoja, on niin ihanaa suunnitella, mistä toinen eniten ilahtuisi. Monta lahjaa olen jo ostanut, mutta vielä on joitakin juttuja hankkimatta. 


1. Moccamaster-kahvinkeitin. Meidän kahvinkeitin on tosi vanha ja ahkerina kahvinjuojina toivottaisiin sen tilalle uutta.  Hopeanvärinen Moccamaster olisi täydellinen! 

2. Riviéra Maisonin astioita ja keittiövälineitä. Tänä jouluna minua eniten ilahduttaisi sisustusaiheiset lahjat tai lahjakortit, sillä niille olisi täällä uudessa talossa kovasti tarvetta! 

3. Iittalan kirkkaat Kastehelmi-astiat. Keräilen sitä sarjaa ja erityisesti toivoisin niitä pieniä lautasia ja jälkiruokakulhoja. 

4. Ted Bakerin tai Victoria´s Secretin meikkilaukku. Mun edellinen alkaa olla jo niin aikansa elänyt, että olisi kiva saada sen tilalle uusi! 

5. Chanelin kosmetiikkaa. Okei, ilmankin pärjään mutta ne on niin ihania! Punainen kynsilakka tai hajuvesi olisi tosi kiva! 

6. Musta ja tilava laukku arkikäyttöön. Tämä on ollut ostoslistallani jo pitkään ja sellaista oikeasti tarvitsisin, Ted Bakerilta tai Michael Korsilta voisi löytyä sopiva. 

7. Lexingtonin käsipyyhkeitä. Meillä on tosi huonosti hyviä pyyhkeitä, joten niille olisi tarvetta, erityisesti tykkäisin valkoisista tai harmaista Lexingtonin-käsipyyhkeistä. 

8. Lauren Conradin uutuuskirja Celebrate. Kirjassa on vinkkejä juhlien järjestämiseen aina tarjoiluista kutsukortteihin, olen kovasti tykännyt hänen aiemmistakin kirjoistaan, joten tämäkin  olisi kiva saada hyllyyn. 

Mitä te toivotte tänä vuonna joululahjaksi?

12 kommenttia

  1. Kiva postaus, mäkin toivon tuota Lauren Conradin kirjaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joo tuo taitaa löytyä aika monen toivelistalta kun ovat niin suosittuja kirjoja! :)

      Poista
  2. Tosi kiva postaus, tavallaan kun näitä tässä alkaa jo tulemaan tietää mitä toivoa mieheltä.. :)

    www.finnlandsnorsk.com

    VastaaPoista
  3. Aika kalliita lahjoja, mutta upeitahan noi on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, haaveitahan nuo ovat vaan enkä oletakaan että niitä kaikkia saisin! :)

      Poista
  4. Mikä ihana yllätys, että näin pian uusi postaus :) Oon samaa mieltä sun kanssa, näitä postauksia on aina niin ihana lukea. Kiitos muuten meidän lukijoiden ideoihin vastaamisesta, oot valinnut kivasti hieman eri kategoriaisia aiheita ja blogia on ollut erittäin mukava viimeaikoina seurailla! Lämmintä joulunodotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisesti, ihanaa kuulla että olen onnistunut toteuttamaan teidän toiveita ja tekemään mieluisia postauksia, teen parhaani jatkossakin! :) Kiitos ja samoin sinulle! <3

      Poista
  5. Ihana toivepostaus! Nää kaikki jutut on sellasia mitkä vois hyvinkin löytyä myös omalta listalta :D <3

    VastaaPoista
  6. Millä sovelluksella oot tehnyt tuon kollaasin ja mistä oot ottanut/etsinyt kuvat siihen? :) Itsekin tykkäisin tuollaisen tehdä mutta kun ei vain osaa... kiitos jos viitsit selittää tällä hölmölle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Kuvat on ihan googlen kuvahausta ja kollaasin niistä olen tehnyt netistä löytyvällä ilmaisella sivustolla nimeltä Pic Monkey! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.