Unelma Itsestä-nettivalmennus + alennuskoodi

11 elokuuta 2017
Syksyllä 2015 lähdin mukaan Unelma Itsestä-nettivalmennukseen toiveena löytää taas tasapaino terveellisen ruokavalion ja liikunnan välillä anoreksiaan sairastumisen jälkeen. Vaikka pahin oli jo takana oli syömisen tarkkailu edelleen aika pakonomaista ja lenkkeilin vain jotta saisin kulutettua kaloreita enkä pystynyt itseäni edes peiliin katsomaan kun olin jostain syystä niin tyytymätön itseeni. Kuulin valmennuksesta hyvää palautetta eräältä tuttavaltani jolla oli myös syömishäiriötaustaa ja hänen innoittamanaan päätin lähteä mukaan. 

Unelma itsestä-nettivalmennus kestää 4 kuukautta ja sinne on jokaisen helppoa tulla mukaan. Yhdessä valmentajan sekä muiden valmennukseen osallistuneiden kanssa kuljetaan kohti omia tavoitteitamme ja rakennetaan pysyvä, hyvinvointia tukeva elämäntapa. Valmennuksessa edetään viikko kerrallaan nettisivuille tulevan videomateriaalin sekä työkirjan kappaleiden mukaan, jokaiselle viikolle ja kuukaudelle on omat aiheensa ja tavoitteensa johon kiinnitetään erityisesti huomiota. 

thumbnail_UnelmaItsestäKuvaJaettavaksi  
Kaksi ensimmäistä viikkoa oli tosi tiiviitä, Unelma Itsestä-nettisivuille ilmestyi paljon videomateriaalia jossa käsiteltiin terveellistä syömistä ja liikuntaa. Videoiden pohjalta sitten jokainen täytti tuota Unelma Itsestä-työkirjaa. Saatiin erilaisia treeniohjelmia, joista jokainen sai valita itselleen sopivan sekä mietittiin minkälainen ruokavalio ja ateriarytmi on itselle paras. Saatiin erilaisia reseptejä ja vinkkejä ruuanlaittoon. Pidimme muutaman päivän ruokapäiväkirjaa, jotta saisimme todellisen kuvan omasta ruokavaliostamme. Ensimmäisinä viikkoina myös kartoitimme omia tavoitteita ja mietimme syitä, miksi on tärkeää pitää itsestään huolta terveellisen ruuan ja liikunnan kautta. 

Ensimmäisen kuukauden aikana keskityttiin terveelliseen ruokavalioon, liikuntaan ja hyvinvointiamme tukevien rutiinien luomiseen jotka sitten antavat ikäänkuin pohjan jonka päälle sitten aletaan rakentaa sitä unelmien elämää ja lähdetään saavuttamaan niitä omia tavoitteita. Kun perusasiat saatiin kuntoon alettiin keskittymään enemmän itsetuntoon, ajanhallintaan, tavoitteiden saavuttamiseen ja omiin tunteisiin mikä oli mielestäni tämän valmennuksen kiinnostavin osuus ja josta itse koin saavani eniten apua. Olin niin iloinen kun valmentaja Tuuli Kaunisluonto laittoi mulle pitkästä aikaa viestiä tämän yhteistyön merkeissä ja lupasi, että pääsen valmennukseen uudestaan mukaan pelkän työkirjan hinnalla jos tahdon ja todellakin haluan sen taas aloittaa, neljään kuukauteen mahtui kuitenkin niin paljon asiaa ettei kaikkea millään enää muista eikä näitä asioita voi muutenkaan koskaan liikaa kerrata. Kirjoittelen sitten syksyllä taas miten mun valmennus on lähtenyt käyntiin! 

Kiinnoistuitko? Lue aiheesta lisää Unelma Itsestä-nettisivuilla ja lähde mun mukaan valmennukseen. Alennuskoodilla kristiinaunelmaitsestä voit lunastaa valmennuksen nyt tarjoushintaan 149€ (normaalihinta 199€) tarjous on voimassa elokuun loppuun. Seuraava ryhmä alkaa 4.9.2017 ja paikat täytetään nyt. Lähde rohkeasti mukaan ja varmista pääsysi ryhmään varaamalla paikkasi heti. Kivaa viikonloppua toivottaa Kristiina. 

*Kaupallinen yhteistyö. 

4 kommenttia

  1. Kuullostaa kivalta nettivalmennukselta :) Täytyypä tutustua tarkemmin :) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi! :) Kiitos ja samoin sinulle! <3

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.