Sudio Sweden Regent + alennuskoodi

25 syyskuuta 2017
Sain ruotsalaiselta Sudio Swedeniltä testattavaksi nämä  Bluetoothilla langattomasti toimivat Regent-designkuulokkeet ja nyt ajattelin kirjoittaa teille pari sanaa niistä! Ostin vähän aikaa sitten Iphone 7-puhelimen ja olen tykännyt siitä ihan älyttömän paljon, mutta pienenä miinuksena siitä puuttuu kuulokeliitäntä. Puhelimen mukana tuli kyllä sellainen sovitin johon kuulokkeet voi liittää, mutta ainakin mua itseäni ärsytti se ylimääräinen johdonpätkä joka piti puhelimeen kiinnittää jos musiikkia halusi tavallisilla kuulokkeilla kuunnella.

Ilahduin niin paljon kun tajusin, että näiden uusien kuulokkeiden avulla pystyn kuuntelemaan musiikkia puhelimella langattomasti eli sitä ärsyttävää sovitinta tai minkäänlaisia muitakaan johtoja ei enää tarvita! Bluetooth 4.1 -teknologiaa hyödyntävien kuulokkeiden kantama on nimittäin  10 metriä ja akunkesto yli 24 tuntia. Sudio Swedenin sivuilla luvataan maailmanluokan äänenlaatu ja erottelukyky, jonka voin allekirjoittaa täysin, mielestäni kuulokkeet ovat parhaimmillaan akustisessa musiikissa ja herkissä balladeissa,  musiikin eri elementit soivat niin kauniisti yhdessä! Kuulokkeet ovat taitettavat joten ne mahtuvat hyvin laukkuun ja vaihdettavilla kuulokekuorilla voit muuttaa niiden ilmettä omaan tyyliin sopivaksi, itse tykkään hirmuisesti näistä valkoisella marmorikuosilla varustetuista! Kuulokkeet saapuivat niin kauniisti pakattuna, että tälläiset olisi varmasti ihanaa saada myös lahjaksi.

sudio3 sudio4 sudio5 sudiokollage

Kiinnostuitko? Koodilla "kristiina15" saat -15% alennuksen koko tilauksesta heidän kotisivuiltaan tilatessa ja pikatoimitus Suomeen on ilmainen! Kivaa uutta viikkoa toivottaa Kristiina! 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa.

8 kommenttia

  1. Voi miten upeat kuulokkeet! :)

    VastaaPoista
  2. Noi on kyl niin siistit! Mutta tulee nii vähän enää lenkkeiltyä tai mentyä julkisissa että tulis sillai tarpeeseen omalta osalta. Ois kyl hyvät sit tietty kun tarvii..

    - Finnlandsnorsk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, voin kyllä näitä rehellisesti suositella oon ollut tosi tyytyväinen! :)

      Poista
  3. Vaikuttaa kyllä tosi hyviltä! Harvoin innostun yhteistyöpostauksista, mutta tää sai mut oikeesti miettimään noiden hankkimista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kiva kuulla että postaus oli onnistunut! :)

      Poista
  4. Onpa kauniit kuulokkeet! Onks näissä muuten millainen vastamelunblokkaaja, että toimiiko esimerkiksi lentokoneessa hyvin? Ostoslistalla olisi nimittäin uudet kuulokkeet, enkä tosiaan osaa valita mitkä ostan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Vastamelunblokkaaja toimii tosi hyvin, kun kuulokkeet päässä mutta musiiikki stopilla niin on vähän sellainen fiilis niinkuin olisi kauniit kuulosuojaimet päässä mikä mun mielestä siis nimenomaan hyvä juttu! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.