Meidän kihlajaiset

18 lokakuuta 2017
Heippa! Sunnuntaina vietettiin mun ja Tonin kihlajaisjuhlia täällä meidän kotona, juhlat oli todella onnistuneet kiitos kaikille meitä muistaneille teitte päivästämme ikimuistoisen! Ensimmäiset vieraat saapuivat klo 12 ja viimeiset lähtivät myöhään illalla, oli niin ihanaa kun kaikki kutsutut pääsivät paikalle ihan paria ihmistä lukuunottamatta ja noin viisikymmentä ihmistä heitä kävi kaiken kaikkiaan. Tonin äiti oli leiponut meille upeat kakut ja piirakat ja parhaat ystäväni olivat apuna keittiössä koko päivän, ollaan niin kiitollisia siitä että meidän ympärillä on niin paljon ihania ihmisiä, jotka ovat aina apuna ja tukena. Illalla mulle ei paljoa siivottavaa jäänyt kun tytöt oli tiskanneet astiat ja järjestelleet pöydät. 

Meidän teemavärit oli vaaleanpunainen ja hopea, koko lauantaipäivä meni asunnon siivoamisessa ja koristelussa, mutta olen lopputulokseen tosi tyytyväinen ja vieraatkin tuntuivat tykkäävän. Toni puhalsi ja ripusti ilmapalloja tunti tolkulla sillä aikaa kun minä hääräsin keittiössä, täytyy kyllä oikein ihailla toisen kärsivällisyyttä! Vähän jännitin että riittääkö meidän tarjoilut kun vieraita tuli niin paljon, mutta kaikkea jäi vielä ylikin. Ilahduttiin kovasti myös saamistamme lahjoista, kaikki vieraat oli huomioineet sen että kodin remontointi ja sisustaminen on vielä kesken ja huonekaluliikkeiden lahjakortit, käteinen ja astiat tulevat tosi tarpeeseen, kiitos vielä kaikille niistäkin! 

juhlat3
juhlat4 juhlat5
juhlat8 juhlat9
juhlat11
juhlat12

Samana iltana makoiltiin sängyssä ja mietittiin että onko elämää vielä kihlajaisten jälkeenkin, tuntui hassulta kun niitä niin kauan suunniteltiin ja kun juhlapäivä koitti niin se menikin ohi niin kauhean nopeasti. Nyt on sitten taas palattu arkeen ja saa keskittyä muihin asioihin, seuraavassa postauksessa kerron vähän miten mun Unelma Itsestä-valmennus on lähtenyt käyntiin! Mukavaa keskiviikkoiltaa toivottaa Kristiina! 

12 kommenttia

  1. Oo vaaleanpunainen ja hopea on mun lempivärejä 😍 Kivoilta juhlilta näytti! Onnea paljon 💗
    Noora / www.nooraemilia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Kiva kuulla että tykkäsit, ne on munkin lempparivärit! :)

      Poista
  2. Onpa tosi ihanat koristelut! Paljon onnea teille :)

    VastaaPoista
  3. Oi miten kaunis pari ootte ja ihana toi sun kimppusi (ja noi kengät!!) <3 Onnea!

    VastaaPoista
  4. Onnea kihlauksesta!! ♥ Ihanan näköiset ja kuuloiset juhla on teillä ollut :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Näistä kuvista välittyy ihana tunnelma ja onnellisuus <3 Tosi hienon näköiset koristelut ja muut yksityiskohdat :) Onnea!

    VastaaPoista
  6. Voisikko tehdä postauksen lahjoista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta ideasta, meinasin aluksi tehdä sellaisen mutta en tiedä saisiko niistä kuitenkaan kovin kummoista postausta aikaiseksi kun melkein kaikki vieraat antoivat rahaa, lisäksi saatiin lahjakortit Rautiaan ja Hemtexiin. Varsinaisia lahjoja oli pyyhkeet, Iittalan kastehelmi astiat, ruokailuvälineet, pari vilttiä ja kaksi Muumimukia. Mutta toivottavasti edes tämä listaus auttoi! :) Kivaa uutta viikkoa!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.