Phone Snapshots

22 lokakuuta 2017
Heippa! Tähän sunnuntaiaamuun oli tosi mukava herätä, ulkona paistaa aurinko ja ilma oli ihanan kirpeä kun kävin koiran kanssa ulkona. Ajattelin pyhittää tämän päivän blogijutuille niinkuin mulla on usein näin sunnuntaisin tapana, puhelimeen on taas kertynyt paljon kuvia, jotka haluan jakaa vielä tänne bloginkin puolelle. Instagramista mut löytää nimimerkillä @kristiiinalaakso, uusia kuvia lisäilen lähes päivittäin, joten sitä kautta on hyvä seurata meidän arkea. Voitte myös halutessanne kommentoida tähän postaukseen teidän tilit niin saatatte saada uuden seuraajan! :) 


1. Tilannekuva viime lauantailta kun Toni ripusti ilmapalloja meidän kihlajaisia varten, oli siinä toisella työmaa, mutta lopputulos oli kyllä tosi onnistunut. 2. Yksityskohtia mun kihlajaisasusta, valkoisen mekon päällä oli vaaleanpunainen neuletakki, hopeinen sydänkoru kaulassa ja jalassa nämä ihanat korkokengät. 3. Sudio Swedeniltä saamani kuulokkeet on olleet jokapäiväisessä käytössä, ne on niin nätit ja äänenlaatu loistava. 4. Halusin meidän kihlajaisiin ison kukkakimpun ja kiersin monta kukkakauppaa läpi mutta missään ei ollut juuri sellaisia kukkia kuin olisi halunnut. Lopulta sopivat kukat löytyi K-Marketista! 


5. Coffee Housessa vieraillessani tilaan aina vesimelonin makuista Italian Sodaa, se on niin hyvää! 6. Niinkuin ootte varmaan huomanneet niin ostan usein viikonlopuksi kukkakimpun, tässä yksi sellainen. 7. Yhdet mun lempikengistä, niitä tulee vaan käytettyä ihan liian vähän kun korkoa näissä on niin paljon. 8. Syksyinen viljapelto ilta-auringossa. 


9. Ostettiin meidän olohuoneeseen uusi matto ja nyt vähintään joka toinen ottamani kuva on kuvattu sen päällä, hups! Se nyt vaan on niin kiva tausta kaikkeen.  10. Mä oon viime aikoina kokeillut jättää peruukit, tekoripset ja piilolinssit pois mun tyylistä, tässä hyvin luonnollinen minä. 11. Olen nyt syksyllä aloittanut tekemään ripsienpidennyksiä, kuvassa koulutuksessa tekemäni ripset. 12. Herkutteluhetki Valkoisessa puussa Seinäjoella. 

8 kommenttia

  1. Ihana kokoelma kuvia!! Oli pakko käydä seurailemassa sun Instagramia :p Mun tili on @kiiainnanmaa, jos haluat tsekata :)

    - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Nuo sun kihlajaiskengät ovat niin upeat <3

    VastaaPoista
  3. Voi että oot nätti luonnollisenakin!♥ Ihania nää kuvat ja sun instassa on kyllä niin kivoja kuvia että liityin heti seuraajaksi! Mut löytää sieltä nimellä sintsuu_. Ja onnea kihlauksesta, tosi ihanat nuo kengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Kiva kuulla kiitos paljon, käyn kurkkaamassa sun tiliä! :)

      Poista
  4. Ihania kuvia ! Tykkään tosta vaaleanpunaisen väristä ja tykkään sun instagramtilistä, sen feedi on todella nätti. Itseni löytää ig:stä @theasorr

    http://theasorr.blogspot.fi/

    -Rosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mukavaa kuulla että tykkäät! Meen heti katsomaan sun tiliä! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.