Olohuone remontin jälkeen

08 kesäkuuta 2019
olohuoneen sisustus remontti
olohuoneen sisustus remonttiolohuoneen sisustusolohuoneen sisustusolohuoneen sisustus

Heippa! Me aloitettiin toukokuussa remontoimaan meidän olkkaria ja nyt se on valmis! Seinät, lattia ja katto tehtiin uusiksi sekä vaihdettiin samalla myös ikkuna ja lähes kaikki vanhat huonekalut parempiin. Olohuone oli todellakin remontin tarpeessa, sillä kaikki oli talon entisen asukkaan jäljiltä suoraan 60-luvulta. Vaaleankeltaiset tapetit repsotti, laminaatti oli saumoista paisunut ja katon paneelit huonossa kunnossa. Huonekalutkin olivat meidän opiskelija-asunnosta, jonne kaikki oli aikanaan hankittu kirppareilta ja sukulaisten varastoista. 

Meillä on Tonin kanssa tosi samanlainen maku sisustuksen suhteen mikä teki tästä projektista aika helpon. Haluttiin vaalea ja raikas yleisilme, mutta kokonaan valkoinen koti ei ole meidän juttu. Seinät on maalattu vaaleanharmaiksi ja katto on valkoinen. Peräseinässä on melko tumma tapetti ja lattia on sävyltään harmaa tammi. Vaaleanharmaa sohva tulee kivasti esiin kun sen takana oleva seinä ja lattia on sitä tummemmat. Valkoisen, mustan ja harmaan lisäksi mun kestosuosikit sisustuksessa on vaaleanpunainen ja liila, mun mielestä ne sopii ihanasti yhteen noiden harmaan sävyjen kanssa. Desenion taulut siirtyivät makkarista olkkariin, mutta pitää vielä tuumia että jääkö ne pysyvästi siihen vai vaihdetaanko ne vielä johonkin toisiin. 

Me molemmat ollaan lopputulokseen todella tyytyväisiä, kun näitä kuviakin katsoo niin ei tuota meinaa tunnistaa enää samaksi huoneeksi. Vähän harmittaa ettei ennen-kuvia tullut otettua että näkisitte tekin kunnolla muutoksen, mutta ei auta kuin yrittää muistaa ne jatkossa. Remontointi ei nimittäin todellakaan lopu tähän vaan seuraavaksi on sitten keittiön ja ruokailutilan vuoro. Mutta nyt ensin pidetään projektista pieni hengähdystauko ja nautitaan siitä mitä ollaan jo saatu valmiiksi. Sitten uudella energialla seuraavan huoneen kimppuun. Kesäterkuin Kristiina. 

2 kommenttia

  1. Näyttää tosi kauniilta! Mekin panostettiin keväällä pihaan ja harmittaa, kun ei itsekään tullut otettua ennen ja jälkeen kuvia, mutta omassa muistissa kuitenkin on se, miten paljon parempi piha on nyt kuin ennen 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Joo pitää jatkossa koittaa muistaa ne ennen-kuvat ottaa! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.