Vauvakutsut

04 lokakuuta 2020

Heti kun kerroin ystävilleni raskaudesta he riemastuivat siitä ajatuksesta, että saavat järjestää mulle baby showerit. :D Tämä aikomus tuli siis tietooni heti enkä muutenkaan erityisemmin pidä yllätyksistä, joten sovittiin että järjestellään juhlia yhdessä. Loppukesästä meidän remonttikin valmistui ja tytöt halusivat tulla sitä katsomaan, siispä päätettiin pitää juhlat samalla kertaa meillä. 


vauvakutsut, baby shower

Minä otin vastuulleni koristelut ja kakun, tytöt huolehtivat muista tarjoiluista ja ohjelmasta.  Tilasin kakun Tonin veljen vaimolta Cafe Funkiksesta, se oli niin hyvää! Koristeet laitoin siihen itse. Meillä oli vähän tälläistä luontoteemaa, paljon kukkia ja luonnonmateriaaleja.

vauvakutsut, baby shower, rv 30

vauvakutsut, baby shower

Tytöt olivat leiponeet pöydän täydeltä herkkuja eikä kenenkään kyllä varmasti tarvinnut lähteä kotiin nälissään. Ohjelmana meillä oli mm. Baby shower-bingoa.  Juhlien lopussa piti rastittaa lapuista kaikki sellaiset asiat mistä oltiin juhlien aikana keskusteltu tai asiat mitkä olivat tapahtuneet. Esim. arvailuja vauvan nimestä, joku taivastelee miten nopeasti aika on mennyt, keskustelu vauvan tarvikkeista tai joku herkistelee. Hyvin kyllä jo toisemme tunnetaan, taisi melkein kaikki kohdat tulla rastitetuiksi. Herkistelyltä ei todellakaan säästytty, sillä ystävät olivat myös kirjoittaneet minulle kirjeet. Ne sitten luin liikuttuneena ääneen, niin kauniisti he olivat minusta ja vauvasta kirjoittaneet. 

vauva kutsut, baby shower

vauvakutsut, baby shower

Sain lahjaksi tämän ihanan vaippakakun mun lempiväreissä. Pitkään pidin sitä pöydällä koristeena, mutta nyt on vaipat purettu hoitopöydän laatikkoon ja pupu odottaa pinnasängyssä omistajaansa. Tuo harmaa lahjapaketti piti sisällään Pikkuvaniljan lahjakortin, jolla ostin kantorepun. Innolla odotan että päästään sitä sitten aikanaan testaamaan. 

vaippakakku, vauvakutsut, baby shower

Kiitos rakkaat ystävät, teitte juhlapäivästä ikimuistoisen. Todella arvostan sitä miten paljon olitte nähneet vaivaa ja tarkkaan kaikki miettineet. Niin ihanaa, että vauvalla tulee olemaan elämässään noin upeita naisia. Toivottavasti nähdään taas pian!

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.