Contact


Heippa! Ilahdun aina suuresti kun joku blogini lukija ottaa yhteyttä ja tällä sivulla kerron mitä kautta se kannattaa tehdä. Oletko mainostaja? Sirry Mainostaminen-sivulle, josta löydät yhteystietoni ja ajatuksiani blogiyhteistyöstä ylipäätään. 

Minulle voi aina laittaa sähköpostia osoitteeseen kristiina.laakso@hotmail.com vastaan jokaiseen viestiin mahdollisimman pian.

Mikäli et halua laittaa sähköpostia voit ottaa minuun yhteyttä sosiaalisessa mediassa kuten Instagramissa tai Facebookissa tai voit vain yksinkertaisesti jättää blogiini kommentin, pyrin vastaamaan ihan jokaiseen. Parhaiten kommentti tulee huomatuksi kun jätät sen blogin uusimpaan postaukseen. 

Minulle voi jättää viestipyynnön omaan Facebook-profiiliini jonka löydät täältä mutta en hyväksy kaveriksi ihmisiä joita en tunne. Blogillani on oma Facebook-sivu ja viestin voi jättää myös sinne. Instagramista minut löytää nimellä @kristiiinalaakso ja minuun saa olla yhteydessä myös sitä kautta, jos edelliset vaihtoehdot eivät tunnu mieluisilta. 

Muistathan seurata minua Instagramissa ja Facebookissa, sillä se on kätevä tapa nähdä koska olen päivittänyt blogia tai tehnyt videon! :) 

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.