Michael Kors

16 marraskuuta 2014
Heippa! Mun viikonloppu on sujunut mukavasti, toivottavasti teilläkin!  Lauantaipäivän olin töissä ja myöhemmin illalla suunnattiin Tonin kanssa kavereiden luokse iltaa viettämään. Tämä sunnuntai on kulunut rennosti kotona, nukuin myöhään, siivoilin kotia ja hetki sitten heräsin parin tunnin päikkäreiltä. Lepo on kyllä tehnytkin hyvää, nyt on paljon virkeämpi olo! Aina jos vaan mitenkään mahdollista haluan pitää sunnuntait tälläisinä kotona rentoilupäivinä, on niin ihanaa kun on yksi päivä viikossa, jolloin saa vain levätä ja tehdä asioita joista nauttii! Nyt ajattelinkin tulla teille naputtelemaan uudesta laukustani, jonka ostin vähän aikaa sitten. Oon haaveillut Michael Korsin laukusta jo tosi pitkään ja viettänyt useita tunteja selaillen nettikauppoja miettien, mikä olisi mulle se paras laukku. Kriteereinä oli, että laukun pitäisi olla riittävän iso ja helposti yhdisteltävissä moniin erilaisiin asuihin, jotta sitä tulisi päivittäin käytettyä. Musta olisi tietysti ollut varma valinta, mutta koska lähes kaikki omistamani laukut ovat mustia, halusin jonkin toisen värisen. 

Lopulta päädyin tähän ruskeaan laukkuun MK-printillä. Mulle sattui tosi hyvä tuuri, olin nimittäin jo tilaamassa tätä itselleni Zalandosta, kunnes sattumalta huomasin samanlaisen ja täysin käyttämättömän myynnissä Facebookin MK-kirppiksellä hyvään hintaan. Kaupat tehtiin ja tämä ihanuus saapui luokseni, mä olen tähän laukkuun kyllä rakastunut ihan täysin! 


Viime lauantain Tampereen-reissulla kävin ihailemassa erilaisia Korsin tuotteita Stocmannilla, on ne kaikki vaan niin ihania! Etsinnässä olisi nyt ainakin uusi lompakko, joka sopisi hyvin yhteen tämän laukun kanssa. Myös MK.n rannekello houkuttaisi, sillä mä en rehellisesti sanottuna omista yhtäkään rannekelloa mikä on kyllä puute! 

Mun ilta jatkuu blogin parissa, koitan saada kommentteihinne vastailtua, hoitaa yhteistyösähköpostit sekä kirjoitella vähän tulevia postauksia. Myöhemmin voisin vielä ainakin käydä saunassa ja katsoa jonkin kivan leffan. Mitä teidän sunnuntaipäiviin kuuluu? Hyvää alkavaa viikkoa! 

Tykkäättekö te Michael Korsin tuotteista?

8 kommenttia

  1. Mäkin tykkään noista Michael Korsin laukaista ja kelloista. :) Tuo mk minkä ostit on kyllä hieno!!

    VastaaPoista
  2. Oiiij aivan ihana ♥ Omistan samaa kuosia olevan vähän pienemmän Korsin laukun ja rakastan sitä. Väri on kylläkin se Vanilla, ei oo paha tämäkään ihanuus:) Tykkään kyseisestä kuosista ihan himona :3

    VastaaPoista
  3. Ite oon kans hirvee MK fani :) Kaks laukkua jo löytyy. Huuto.netistä voikukka15 nimiseltä käyttäjältä löytyy paljon MK:n laukkuja, kelloja sekä kukkaroita kannattaa katsoa. Ne on myös hieman halvempia kuin mitä stockan MK tuotteet ja on aitoja :)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.