Kirpputori Aarrekammio

10 tammikuuta 2016
Heippa! Niinkuin joku teistä ehkä muistaakin, mä tykkään kierrellä kirppareita ja siksi ilahduin kovasti kun Kirpputori Aarrekammio otti minuun yhteyttä yhteistyön merkeissä. Kävin paikan päällä ottamassa kuvia tätä postausta varten ja vastineeksi sain oman myyntipaikan kuukaudeksi. Mun on jo pitkään pitänyt viedä vanhoja vaatteita myyntiin ja loppiaisena kävin läpi koko vaatekaappini josta iso osa lähti tuonne kirpparille. Jos jotakuta kiinnostaa, niin mun myyntipöydän numero on 78. 


Kirpputori Aarrekammio on siis syksyllä 2015 perustettu kirppis Kauhavan keskustassa juna-aseman vieressä. Aarrekammio on laadukas ja raikas itsepalvelu kirpputori, josta löytyy myös pieni kahvila. Voin rehellisesti sanoa, että tämä on ehdottomasti siistein ja kodikkain kirppari, jossa olen ikinä käynyt, sisustukseen on todellakin panostettu ja liiketila on täynnä suloisia yksityiskohtia, kuten alla oleva kahvila ja kirpputori pienoiskoossa! 


En henkilökohtaisesti yleensä piittaa kirppareiden kahviloista, mutta tämä Aarrekammiossa sijaitseva on niin suloinen ja viihtyisä, että mielelläni siellä nauttisin kupin kahvia ostosten yhteydessä. Kahvin ja teen lisäksi tarjolla näytti olevan herkullisia donitseja sekä muuta pientä purtavaa. 


Kauniin sisustuksen lisäksi Kirpputori Aarrekammiossa mua viehätti paikan siisteys! Myös myyntipöydät olivat tilavia ja selkeitä, joten tavarat sai niihin hyvin esille. Myyntipaikka on yhteensä 120 cm leveä, johon kuuluu kuusi syvää hyllytasoa sekä tanko henkareineen esimerkiksi vaatteille ja asusteille. Myyntipaikkoja on kirpputorilla 100, joten siellä kyllä riittää katseltavaa. Koska kirpputorin siisti yleisilme on myös liikkeen omistajalle tärkeää, hän järjestelee myyntipöydät päivittäin veloituksetta. Pitkän ajomatkan takia en itse millään ehdi tuota myyntipaikkaa käydä jatkuvasti siistimässä, joten tämä on mun mielestä ihan huippu juttu! Onko sinulla tavaraa josta haluaisit päästä eroon? Varaa pöytä, hinnaston löydät täältä! Kivaa sunnuntai-iltaa! 

6 kommenttia

 1. Voi miten ihana kirppari! Jotenkin toi pöydän monipuolisuus hyllyineen ja henkareineen kuulostaa niin luksukselta, kun aina joutuu valitsemaan, laittaako henkariin vai pöydälle! Ja miten hyvää palvelua, että pöytä siistitään! Oispa täälläkin tuollaisia kirppareita, veisin ilomielin sinne myytävät ja maksaisin jopa enemmän, kun saa siistinnän kaupanpäälle :)

  Ja tosiaan, en ole koskaan nähnyt yhtä kodikasta kirpparia! Yleensä moni kirppari näyttää jo ovelta siltä, että se on täynnä joutavaa roinaa, eikä houkuttele yhtään ostamaan!

  VastaaPoista
 2. Onpas viihtyisän näköinen kirppis

  VastaaPoista
 3. Se todella on aivan ihana ja oliskohan niin, että ihmiset arvostavat siisteyttä ja valoisuutta, koska sinne ei kerry hirvittävää epäkuranttia tavaraa vaan myynnissä olevat tavarat ovat hyvää ja käyttökelpoista . Mukava käydä kiertämässä ja kun kaksi krt jo olen ehtinyt myymässäkin olla, tiedän että tavara myös liikkuu kyseisestä paikasta. On tämä niin ihana! Yritetään pitää paikat täynnä, että ei koskaan loppuisi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oot ihan oikeassa, siellä on vaan tosi siistiä ja kivaa tavaraa myynnissä, tavara tuntuu myös liikkuvan nopeasti! Toivotaan että tämä ihana kirppis jatkaa toimintaansa vielä pitkään! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.