Äitienpäivänä

08 toukokuuta 2016
Hei ja oikein hyvää Äitienpäivää kaikille äideille! Mun innostus valokuvausta kohtaan nukkui pitkään talviunta, mutta nyt aurinkoisten päivien inspiroimana on kuvia tullut taas napsittua entiseen malliin. Kävin aamulla juhlapäivän kunniaksi Törnävänsaaressa kuvailemassa, tiedän jo nyt että tulen salaa ikävöimään noita maisemia meidän muuton jälkeen, jolloin tuonne tuskin tulee enää lähdettyä. On kiva huomata, että vaikka käyn tuolla usein löytyy tutusta ympäristöstä kuitenkin joka kerta jotain uutta ja kaunista minkä haluaa kameraan tallettaa, tuo lukkosilta on erityisen kaunis. 

Mun valmistujaisjuhliin on enää kaksi viikkoa ja muuttoon kolme, joten tehtävää kyllä riittää vähän liiaksikin. Yritän kiireellä saada viimeisiä näyttötöitä tehtyä samalla kun koitan hoitaa kaiken maailman muuttoilmoitukset ja saada kamat kasaan ajoissa. En kyllä olisi ikinä uskonut, että saadaan kahdessa vuodessa kerättyä pieneen asuntoon näin paljon tavaraa! :-D Olen meidän uudesta kodista tosi innostunut, mutta samalla tuntuu haikealta tyhjentää asuntoa, joka joskus oli maailman rakkain ja luovuttaa se jollekin toiselle. Tähän liittyy niin paljon muistoja, sillä olihan tämä meidän ensimmäinen yhteinen asunto. Hassua miten kovasti voi esineisiinkin kiintyä. Blogissa voi siis tästä syystä olla vähän hiljaista, mutta koitan tulla päivittämään teille kuulumisia aina kun ehdin! Mitäs teidän toukokuuhun kuuluu?  Näiden kuvien myötä, kivaa alkavaa viikkoa! 

10 kommenttia

 1. Muuttaminen on kyllä aivan uskomattoman työlästä! :D kerkesin asua edellisessä kämpässä alle puoli vuotta ja juuri eilen toin tavarat uuteen ja en käsitä mistä tätä riittää :--D tsemppiä muuttoon, kyllä se sitten palkitsee kun pääsee uutta kotia sisustamaan ja laittamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oot kyllä ihan oikeassa! :) Joo sitä se todellakin on ja sitä tavaraa kyllä riittää! :D

   Poista
 2. Mie oon nukkunut koko bloggaamisen kanssa ja valokuvatkin on jääneet vain haaveeksi! Vihdoin alkaa kiireet hellittää ja täällä ollaan taas! :) Ihania kuvia oot napannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Joo välillä tekee ihan hyvääkin pitää taukoa bloggaamisesta, sen jälkeen se tuntuu taas niin mukavalta ja inspraatiota riittää - näin ainakin itselläni! :) Kivaa alkavaa kesää sulle! <3

   Poista
 3. Upeita kuvia tosiaan olet saanut <3

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia!<3 Nuo lukkokuvat ovat ihania!

  VastaaPoista
 5. Onko tämä blogi virallisesti kuollut? :( Harmi, tykkään lukea postauksiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kuollut! Muutettiin viikko sitten uuteen asuntoon ja sain töitä, joten kaikki on hyvin! Palailen blogin pariin kun kiireet hellittää! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.