Bloggaajan Kalenteri 2017

09 joulukuuta 2016

Törmäsin Bloggaajan Kalenteriin sattumalta Facebookissa ja ihastuin siihen niin että tilasin sen itselleni heti kun se tuli myyntiin. Mistä siis on kyse? Bloggaajan kalenteri on kätevä työväline kaikille blogia kirjoittaville. Kalenterista löytyy tilaa päiväkohtaiselle suunnittelulle, kuten mikä on päivän postausaihe, mihin aikaan se on tarkoitus julkaista sekä millaisia kuvia sitä varten täytyy ottaa. Lisäksi jokaisen kuun alusta löytyy erilliset ideointisivut jonne on helppo tallettaa postausideoita tuleville viikoille.

Innolla odotan tammikuun alkua jolloin kalenterin voi ottaa käyttöön, uskon että siitä on paljon apua kaikille jotka tahtovat päivittää blogiaan säännöllisesti. Kiinnostuitko? Kalenterin voit ostaa esimerkiksi täältä hintaan 14,90€. Kivaa viikonloppua! 

2 kommenttia

 1. Ompas ihana kalenteri! Toisinaan olisi kyllä niin hyvä, että olisi paikka, jonne saisi postausideat talteen :D Jotenkin tuntuu, että aina tulee hyviä ideoita ja sitten kun niitä ei saa heti ylös, ne katoavat ja sitten harmittaa :(

  Linkkaan vielä miun blogin uuden osoitteen tähän, kun en ole onnistunut tekemään mitään hienoa automaattista siirtoa..
  so-up.fi/emma-karoliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joo tuo on kyllä hyvä keksintö, suosittelen! Käyn katsomassa sun blogin! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.