Suosikkikahvilani Levillä - Café Soma

05 maaliskuuta 2017
soma3

Rakastan viettää aikaani kahviloissa, joten kun tänne Leville saavuttiin niin heti ensimmäisenä täytyi tietysti päästä Café Somaan, jossa käytiin viime vuonnakin. Soma on kyllä suloisin kahvila jossa olen ikinä vieraillut, se todellakin on soma! Sisustus on toteutettu pastelliväreillä ja se teema näkyi niin leivonnaisissa kuin huonekaluissakin. Tarjolla oli monipuolisesti kaikkea salaateista hampurilaisaterioihin, erikoiskahveihin ja herkullisiin kakkuihin, erityismaininta hyvistä vegaanisista vaihtoehdoista! Itse söin salaatin porkkanapyöryköillä seka cappucchinon soijamaidolla. Nam! 

soma2 soma4 soma
soma5

Mikäli olette tuonnepäin menossa niin suosittelen lämpimästi Café Somassa vierailua, ihan jo sen suloisen sisustuksenkin takia! Nyt me puolestaan pakataan Tonin kanssa tavarat ja lähdetään illaksi kylpylään rentoutumaan, huomenna on luvassa sitten moottorikelkkailua. Aurinkoista sunnuntaipäivää toivottaa Kristiina! 

6 kommenttia

 1. Oi tuo on kyllä aivan ihana kahvila!! Todellakin SOMA. Kävin sielä viime viikolla ensimmäinen kerran, vaikka Levillä on käyty erittäin moneen kertaan. Palvelu oli loistavaa ja ruoka- ja juomapuoli on kyllä todella loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joo oon kyllä sun kanssa ihan samaa mieltä, aivan ihana paikka! :)

   Poista
 2. En kestä miten söpönnäköinen paikka! <3

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.