Käsityöyritys Tuulia Design

08 toukokuuta 2017
tuulia10

Tänä keväänä on tullut tehtyä erilaisia käsitöitä oikein urakalla, etenkin virkkaukseen olen hurahtanut täysin. Hankin valtaosan tarvikkeistani Kauhavalla sijaitsevasta Tuulia designista jonka kanssa pääsin tekemään pientä blogiyhteistyötä. Voi miten kivaa! 

Tuulia design on vuonnna 2010 perustettu käsityöyritys, joka valmistaa ja myy käsityön, askartelun ja sisustuksen harrastajille tarvikepaketteja, materiaaleja sekä valmistuotteita. Yrityksellä on myös verkkokauppa ja ideasivusto jotka on avattu elokuussa 2011. Myymälä avautui Kauhavalle Kauppakeskus Vallesmanniin heinäkuussa 2012. 

Meidän kotoa on Kauhavan liikkeeseen ajomatkaa puolisen tuntia, mutta sinne ajelee aina ilomielin kun tietää löytävänsä sen mitä etsii ja saavansa erinomaista palvelua. Erityisesti olen ihastunut valmiisiin tarvikepaketteihin, joiden avulla olen oppinut virkkaamaan esimerkiksi koreja ja kukkaroita, paketeissa on kaikki tarvikkeet ja niin selkeät ohjeet että lopputulos on onnistunut vaikka olisit vasta aloittelija. Lisäksi myymälästä löytyy materiaaleja ja työvälineitä mm. korttiaskarteluun, huovutukseen, korujen valmistukseen, rautalankatöihin ja askarteluun. Omaan bullet journaliini olen löytänyt sieltä myös esimerkiksi suloisia washiteippejä.

tuulia4 tuulia2 tuulia11 tuulia tuulia6

Myymälän pastellivärinen sisustus on ihastuttava ja liike on täynnä  hyllyjä, koreja ja purkkeja jotka ovat täynnä toinen toistaan houkuttelevampia valmiita käsitöitä ja tarvikkeita niiden tekemistä varten. Liike on kaikin puolin inspiroiva ja sieltä saa paljon kivoja ideoita omiin käsityö,-ja askarteluprojekteihin. Mulla itselläni on tällä hetkellä työn alla suloinen virkattu pampulakori, josta oma postauksensa vielä myöhemmin! :)  Kivaa uutta viikkoa toivottaa Kristiina! 

10 kommenttia

 1. Olenkin katsellut nuita tarvikepaketteja käsityömessuilla, kiva tietää, että myös mverkkokauppa on olemassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, juu myös verkkokauppa löytyy! :)

   Poista
 2. Oi että kuinka suloisen näköinen kauppa! ♥

  VastaaPoista
 3. Tosi symppiksen näköistä! Tollaset putiikit on aina tosi puoleensavetäviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joo tuo on aivan ihana paikka! :)

   Poista
 4. Oi kuinka ihania ja inspiroivia juttuja! :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.