Me mentiin kihloihin!

07 syyskuuta 2017
Kihloihin meno tuli puheeksi kesällä kun ensimmäinen vuosi asumista meidän ostamassa omakotitalossa tuli täyteen ja vietettiin parisuhteen neljättä vuosipäivää. Juttelimme ja totesimme, että me ollaan tosi onnellisia yhdessä ja tuntuu hyvältä suunnitella yhteistä tulevaisuutta. Kihloihin meneminen oli jo pitkään pyörinyt molempien mielessä ja kerroin Tonille että mä olisin siihen valmis jos se hänestäkin tuntuu luontevalta. Sain pusun ja myöntävän vastauksen.

Keskiviikko 16.8 oli lopulta se päivä kun käytiin sormukset yhdessä ostamassa, se oli ehdottomasti elämäni onnellisin ja tunteikkain päivä! Kun sormuksia alettiin katsomaan iskin silmäni heti tähän kimaltavaan ihanuuteen ja tiesin piteleväni kädessä mun kihlasormusta. Kokeilin eri vaihtoehtoja ainakin tunnin, muttei mikään tuntunut tätä oikeammalta. Lähdettiin kultasepänliikkeestä  onnellisina käsi kädessä, haettiin pullo kuohuvaa ja kaunis kukkakimppu juhlapäivän merkiksi ja mentiin kotiin nauttimaan ensimmäisestä yhteisestä illasta kihlaparina.

Unknown3 Unknown66
Unknown2

Meidän mielestä kihlaus on lupaus naimisiinmenosta eli oikeasti iso päätös eikä siksi olla haluttu tän asian kanssa kiirehtiä vaikka jo pitkään sitä on meiltä kaikki kaverit ja sukulaiset kyselleet. Mulla on pari vuotta ollut sormus oikean käden nimettömässä ihan vaan koristeena, mutta kaikenmaailman salaliittoteorioita olen kuullut siitä miten me muka oltaisiin jo salaa kihloissa ja mä olisin vaan laittanut ovelasti sormuksen väärään käteen hämäykseksi! :D Kun kerroin läheisille kihlauksesta otettiin uutinen ilolla vastaan mikä tuntui tosi ihanalta! Kiitos kaikille onnitteluista, ollaan molemmat niistä tosi otettuja! 


"If i did anything right in my life it was when i gave my heart to you"

20 kommenttia

 1. Voi miten ihanaa, paljon onnea molemmille! (:

  VastaaPoista
 2. Oi hurjan paljon onnea teille <33 sormuskin on ihan mielettömän kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Onnea :) ja tosi kaunis sormus!
  Mäkin ajattelen kihloja lupauksena naimisiin menosta, joten tuntuu tosi oudolta kun monet nykypäivänä menee kihloihin jo parin kuukauden seurustelun jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Kiva kuulla että oot mun kanssa samaa mieltä tuosta kihlauksesta, itsekin oon aina ihmetellyt noita ihmisiä jotka menee kihloihin hirveällä kiireellä, mutta noh kukin tavallaan. :)

   Poista
 4. Onnea! Toi sun sormus on kyl yli-ihana!

  VastaaPoista
 5. Onnea hurjasti! Itsekin ihan herkistyin tätä sun tekstiä lukiessa :')

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.