Kynnet kuntoon kevääksi

04 huhtikuuta 2018
kynnet rakennekynnet geelikynnet kristiina laakso
kynnet3
kynnet2
kynnet4

Siitä kun mulla on viimeksi ollut rakennekynnet on jo monta vuotta ja kun perinteiset Inspiration Blog Awardsitkin lähestyy jo kovaa vauhtia niin päätin että nyt on sopiva aika testata sellaisia pitkästä aikaa. Nämä upet kynnet taikoi työpaikallani Kauneuskeskus Luxissa työkaverini Marjoriina, joka on myös liikkeen omistaja. Täytyy myöntää että tälläisen kauneusfriikiin lompakolle tämä mun uusi työpaikka on todella vaarallinen, jatkuvasti on pakko päästä testaamaan uusia juttuja! :D Viime viikolla kokeilin kovasti hehkutettuja Vita Liberatan itseruskettavia ja niistäkin voisin tehdä myöhemmin vielä oman postauksen. 

Pääsiäinen meni mulla työn merkeissä, joten sitä me ei edes sen kummemmin juhlittu, sukulaisia käytiin vähän moikkaamassa muttei sen kummempaa. Tänään on onneksi vapaata niin ehdin taas istahtaa koneelle ja hoitaa muita rästissä olevia asioita. Blogigaala on ensi viikon lauantaina, mutta me lähdetään Helsinkiin Tonin kanssa jo perjantaina ja yövytään koko viikonloppu Clarion Hotel Helsingissä. Me ei olla siellä koskaan ennen käyty, mutta niin moni kaveri on sitä hotellia hehkuttanut että nyt on ihan pakko päästä se jo testaamaan. Varsinkin näköalat on kuulemma upeat! Tälläinen pieni irtiotto arjesta tulee todella tarpeeseen, vielä pitää hetki koittaa malttaa reissua odottaa. Kivaa keskiviikkopäivää toivottaa Kristiina! 

Ps. Vielä huomisen 5.4 koodilla "KRISTIINA" saatte 25% alennusta Desenion julisteista. Alennus ei koske handpicked tai yhteistyöjulisteita ja kehyksiä. 

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.