Ripsenpidennykset

03 lokakuuta 2014
Pitkän tauon jälkeen päätin hankkia itselleni taas ripsenpidennykset. Olen etsinyt sopivaa ihmistä niitä minulle laittamaan ja lopulta sellaisen löysin Karoliinan blogin kautta täältä Seinäjoelta. Laitoin Helmille viestiä ja varasin hänelle ajan ja täytyy kyllä sanoa, että otin yhteyttä juuri oikeaan ihmiseen! Helmi on tosi mukava ja juttu luisti meillä hyvin, puolitoista tuntia meni hirmu nopeasti kun siinä ripsien laiton yhteydessä höpöteltiin. Ripsistä tuli tosi kauniit, en voisi olla niihin enää tyytyväisempi! Ilmeeni näyttää heti paljon tyttömäisemmältä, hahah.


Helmi tekee myös rakennekynsiä, kulmien muotoilua ja kestovärjäystä, intialaista päähierontaa ja vaikka mitä muuta! Hinnat ovat todella alhaiset, ripsenpidennykset maksavat 40€ ja huolto 30€, kynsissä oli samat hinnat. Kulmien värjäyksen ja muotoilun saa 8€ hintaan jne. Ajattelin vielä varata ajan ainakin kulmien muotoiluun ja kestovärjäykseen sekä rakennekynsien laittoon! 

Jos kiinnostuit, voit ottaa Helmiin yhteyttä sähköpostitse (helmi.badoi[@]gmail.com) tai Facebookin kautta (Helmi Badoi). Suosittelen kyllä lämpimästi! :) 

Onko täällä muita ripsenpidennyksiin tai rakennekynsiin hurahtaneita?

12 kommenttia

 1. vautsi!! :) sopii sulle ihan tajuttoman hyvin. silmiin tulu heti sellasta entistä aikuisempaa, huoliteltua ja aitoa glamouria ! :) kuitenkin noi on täydellisen luonnollisetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos tosi paljon, oon itsekin kyllä näihin ihan rakastunut! :)

   Poista
 2. Voi vitsi ku tuli kauniit ripset ja ei kyllä ollu kalliitkaan ! :) Harmi et asun helsingis :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, voi että toivottavasti löydät itsellesi hyvän ripsien tekijän pääkaupunkiseudulta!:)

   Poista
 3. Hienot! :)

  http://lifeascinderella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mää hankin kesällä ripsienpidennykset pitkän pitkän mietinnän jälkeen. Ja oon ollut kyllä tyytyväinen.. Ja koukussa! Mutta kyllä paljon aamuja helpottaa ja aivan mahtava tunne kun on vasta huolletut ripset! Itellä on volyymiripset ja kyllähä näihin rahaa uppoaa mutta ainaki tähän asti ollut sen arvoista. Kuitenki tekoripsiä ruukasin enne käyttää ja niiden väkertämiseen ja ostamiseen meni kuitenki aikaa ja rahaa..

  :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin laitoin parisen viikkoa sitten nää ripsienpidennykset ja oon kyllä hurahtanut. Huono puoli on siinä sitten kun näitä alkaa tippuilemaan ja sitten ne ei näytä niin kauniilta, jos ei heti pääse huollattamaan :´D. Ite laitoin nää mun yhellä tutulla niin maksan vain 20e :D

  http://peaceloweandfashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. voi ihanat. kiitos finkistä. kuulosta hyvältä

  VastaaPoista
 7. Tuli kyllä nätin näköset :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.