Life via Instagram

30 syyskuuta 2014
Ajattelin taas näyttää teille viime aikoina Instagramiin lataamiani kuvia. Mä oon ihan rakastunut koko sovellukseen, niin omien kuvien julkaisemiseen kuin muiden kuvien katselemiseen. Käytän päivässä paljon aikaa suosikkitilieni seuraamiseen, on vaan niin rentouttavaa ja inspiroivaa selailla kauniita kuvia! Osa tämän postauksen kuvista on vilahtanut jo aiemmin täällä blogin puolella, mutta valtaosa on vain Instagramissa aiemmin nähtyjä. Mukavaa tiistaita!

Mua voit seurata Instagramissa nimellä @kristiina_laakso

1. Selfie, mä tykkään tuosta kukallisesta paidasta ihan hirmu paljon! 2. Viikko sitten kun olin kuumeessa yllätti Toni mut siivoamalla kaaottisen keittiömme puti puhtaaksi! On se vaan niin ihana! ♥  3. Rakastuin täysin tähän Vilan pitsipeplumiin ja ostinkin niitä heti sekä vaalean että mustan! 4. Edellisessä postauksessakin nähty kuva, bongasin tuon kauniin kukan Jeanne d´ Arc Living-lehden sivulta ja otin siitä kuvan.

1. Mun ensimmäinen koulupäivä, me opeteltiin tekstinkäsittelyä. 2. Oltiin Tonin kanssa pari viikkoa sitten Powerpark-huvipuiston päättäjäisissä ja siellä oli upea ilotulitus! 3. Onko enää parempaa tapaa vähän hemmotella itseään koulupäivän päätteeksi?  Uusin Cosmo ja herkullista suklaata!  4. Toinen selfie koulusta. 

1. Ostin tälläisen pinkin kukan ja kun sen ympäröi jouluvaloilla, näytti se niin nätiltä että päätin napata siitä kuvan! 2. Selfie.   3. Kuva "päivä kuvina"-postauksesta, aamutoimet siinä käynnissä. 4. Ensimmäiset Victoria´s Secret-tuotteeni - I´m in love! 

3 kommenttia

 1. Ihania kuvia, oot todella kaunis! <3

  VastaaPoista
 2. nää tälläset via ig postaukset on kivoja! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! :) Iteltä löytyy myös tuo Vilan toppi, sopii niin hyvin sekä arkeen, että juhlaan. Ja oon myös todella koukussa instagramiin. Kuvia en lisää ihan joka päivä, mutta selailen sitä kyllä vähän väliä!
  http://henspeslittlethings.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.