My Home

07 heinäkuuta 2015
Heippa! Niinkuin mun uudesta hiusväristäkin voi päätellä, oon nyt ihan rakastunut pinkin ja violetin sävyihin. Pelkkä hiusten värjääminen ei riittänyt, vaan halusin kyseisiä värejä myös sisustukseen. Tähän asti meillä on ollut tosi valkoista ja harmaata, muutamaa sinistä ja punaista Lexington-yksityiskohtaa lukuunottamatta. Nyt kesän myötä asunto alkoi tuntua liian valkoiselta ja yksinkertaiselta, joten päätin pinkin ja violetin sävyillä tuoda sisustukseen pirteämpää ja kodikkaampaa ilmettä. Kun vielä asuin vanhempieni luona, oli huoneeni sisustettu pinkiksi, joten mun ei tarvinnut tehdä juuri muuta kuin tuoda vanhat tavarat meidän asuntoon. Koti sai  uuden ilmeen käytännössä ilmaiseksi. Olohuoneeseen alan olla nyt aika tyytyväinen, mutta keittiöön ja makkariin kaipaan vielä lisää värikkäitä yksityiskohtia. Meidän asunnon päävärit ovat harmaa ja valkoinen, joten tekstiilien ja sisustusesineiden väriä vaihtamalla on helppoa saada kotiin kaivattua vaihtelua. Ette ehkä tienneet, mutta mä keräilen erilaisia unisieppareita ja nyt uusien värien myötä sain ne sopimaan sisustukseen paremmin. Ne on vaan niin kauniita! Mitä värejä löytyy teidän asunnon sisustuksesta?

10 kommenttia

  1. Voi miten ihanan pinkkiä! Melkein iskee itsellekin kuume etsiä kaikkia kirkuvia pinkkejä koristeita :D Meidän sisustus on hillityn sininen, joka sopii mielestäni hyvin, koska en usko, että avomieheni rakastuisi yhtä palavasti pinkkeihin koristeisiin :D Kuitenkin kirkuvan värisiä kukkia löytyy pöydiltämme aina aika-ajoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hahah mä sisustin asunnon pinkillä mieheltä mitään kysymättä ja tuo sanoi vaan, että nätiksi olet asunnon laittanut! :-D

      Poista
  2. Kivat värit, ei liian räikeet mutta pirteet.

    Mulla on huoneessa intialais-aasialainen sisustus. Mustaa, kultaa ja punaista. Veljen kommentti kun ensimmäistä kertaa tuli käymään oli: "mikä helvetin bordelli tämä on?" :D Njoo.. Siltä se ehkä talvisin näyttää kun mulla on jouluvalot ympäri huonetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että tykkäät! Voi itämainen sisustus on niin kaunista, sun huone on varmasti tosi nätti! :)

      Poista
  3. Ihanasti piristää tuo pinkki! :) Tosi kivan näköistä! Ja mielettömän kauniit silmät sinulla, mitä noita aiemmpia postauksiakin lukaisin!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti, kiva kuulla että tykkäät! :)

      Poista
  4. Todella kaunis sisustus. Nuo pinkit yksityiskohdat tuovat sopivasti väriä olematta liian yliampuvat. :) Oman asunnon sisustuksessa käyttäisin sinisen sävyjä runsaasti. Haaveilen keittiöstä, jossa on mustat kaapin ovet ja valkoiset välitilalaatat. Väriä toisin turkooseilla yksityiskohdilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanalta kuulostaa tuo kuvailemasi sisutust, sininen on niin kaunis väri! Kiitos paljon, kiva että pidät siitä! :)

      Poista
  5. Ääää, rakastan pinkkiä!<3 toi tuo tosi hyvin sellasta pientä piristettä asuntoon! :D

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.