Greengatea Sapirasta

14 joulukuuta 2015
Heippa! Mä oon jo monta vuotta ihastellut GreenGaten astioita ja niitä muutamia minulta jo  itse asiassa löytyykin. Tähän asti olen tyytynyt tilaamaan niitä netistä, mutta nyt iloksemme työharjoittelupaikkani Seinäjoen Sisustusliike Sapira  on lisännyt kyseisen tuotemerkin valikoimiinsa, arvatkaa kuka kiljuu riemusta, hahah! GreenGate on siis Tanskalainen tuotemerkki, joka tunnetaan raikkaista ja persoonallisista astioista ja tekstiileistään. Erilaiset kuosit ovat helposti yhdisteltävissä keskenään ja astiat kestävät konepesun. Valikoima liikkeessämme laajentuu jatkuvasti, mutta tällä hetkellä hyllystä löytyy mm. näitä tuotteita. Mitäs tykkäätte?


GreenGatea löytyy hyvin monessa eri värissä, mutta itse tykkään eniten näistä harmaavalkoisista sarjoista. Tällä hetkellä Sapirasta löytyy enimmäkseen juuri näitä harmaita sekä punaisia tuotteita. Tämä alla oleva valkoinen pikkukulho kultaisilla reunoilla on myös yksi suosikeistani. Astioissa on paljon kauniita yksityiskohtia, kuten tuosta kulhon sisäpuolelta löytyvä G-kirjain. Valikoimistamme löytyy myös kivoja joulukoristeita, kuten kuvassa näkyvät kultaiset koristeet. Perinteisempään makuun löytyy pyöreitä kuusenpalloja kahdenlaisia. 


Astioiden ja tekstiilien lisäksi meiltä löytyy mm. tiskiaine, käsisaippua sekä niiden kanssa hyvin yhteensopiva tiskiharja! Tälläiset ostin joululahjaksi sekä äidille, että mummille ja uskon, että he ilahtuvat niistä kovasti. Molemmat kun arvostavat käytännöllisiä lahjoja. 


Tämän suloisen teekupin sain vastineeksi tästä postauksesta, eikö olekin aivan ihana! Valitettavasti nämä myytiin loppuun hetkessä, mutta niitä on mahdollisesti tulossa myöhemmin lisää. Mikäli GreenGate-tuotteet kiinnostaa, tervetuloa ostoksille Sisustusliike Sapiraan. Itse asiassa mun visuaalisen myyntityön näyttö oli tehdä esillepano näistä tuotteista, joten käykääpä katsomassa kuinka siinä onnistuin. Olisi kiva kuulla löytyykö teiltä kyseisen merkin tuotteita ja jos niin mitä olette niistä tykänneet? Mukavaa alkanutta viikkoa! ♥ 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Sisustusliike Sapiran kanssa.

1 kommentti

  1. Ehdinkin jo kommentoida tuohon yhteen sun instagram kuvista, mutta noi on kyllä niin upeita astioita ! Äiti osti mulle joululahjaksi kaksi kpl noita teekuppeja tulevaisuuden kotiin, vaikka muuttoon itse onkin vielä muutama vuosi :D
    Mutta oli tosiaan kiva postaus ja sain mukavasti lisää tietoa tästä sarjasta c: !

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.