Kimaltavaa joulua

07 joulukuuta 2015
Heippa! Nyt olisi luvassa niitä sisustusjuttuja mitä aiemmin jo lupailin! Tykkään perinteisistä punaisista joulukoristeita ja juuri ne jo lapsuudesta tutut tontut ja kuusenkoristeet vanhempieni luona luovat mulle sitä joulun tunnelmaa. Ne eivät kuitenkaan tänne meidän asuntoon sovi ollenkaan, joten olen sitten suosiolla korvannut ne valkoisilla ja kimaltelevilla koristeilla. Niin kauniita kuin kaikki jouluhärpäkkeet ovatkin, ostan mielummin sellaisia sisustusesineitä, joita voin käyttää vielä joulun jälkeenkin ja nyt haluan esitellä niistä muutaman. 


Asuntomme sisustus on hyvin valkoinen ja kaunista kimallusta sinne tuo kromiset yksityiskohdat. Kuvassa näkyvän tarjottimen löysin Prismasta, maljakko ja peurakoriste taas ovat Minimanista. Olen ihastunut kaikkiin peura-aiheisiin juttuihin ja onnekseni niitä nykyään monista liikkeistä löytyykin. 


Niinkuin joku ehkä muistaa niin olen oikea tuoksukynttilähamsteri, tämän Yankee Candlen Sparkling Snow-kynttiläpurkin kävin tänään töiden jälkeen ostamassa Seinäjoen Torikeskuksessa sijaitsevasta Glo Interiorista. Nämä ovat niin laadukkaita ja aivan ihanan  tuoksuisia. Kuten sanottu, varsinaisista joulukoristeista en meillä niin piittaa, mutta kynttilöihin tykkään näin vuoden pimeimpään aikaan erityisesti panostaa. 


Tässä oli muutama uusi juttu, myöhemmin palaan vielä esittelemään teille ne vähäiset oikeasti jouluiset koristeet  mitä meiltä löytyy. Asiaa tulossa myös joulukukista sekä ideoita lahjojen paketoimiseen. Nyt laitan meille jotain ruokaa ja istahdan sohvalle kutomaan viimeisiä pukinkonttiin meneviä villasukkia. Joko teillä alkaa olla joulukoristeet paikoillaan, entä olenko ainut jolta löytyy enemmänkin talvi,-kuin joulukoristeita? Rentouttavaa maanantai-iltaa! 

6 kommenttia

 1. Oi vitsi, toi peura on aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Nää kukat on aina tosi piristäviä sun kuvissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tapana ostaa itselleni kukkia piristykseksi ja niistä kuvia ottamalla ja tänne ne lisäämällä toivon piristäväni teitäkin, ihanaa jos onnistuin! :)

   Poista
 3. Ihania juttuja♥ Onko toi Yankee Candle sitä pienintä kokoa? :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.