Bloggaajaksi Blogipolku portaaliin

10 helmikuuta 2016
Heippa! Mulla on teille jännittäviä uutisia, nimittäin minusta tuli tähtibloggaaja Blogipolku portaaliin! Kyseessä on siis uusi sivusto, jonka tarkoituksena on yksinkertaisesti tuoda bloggaajat ja lukijat yhteen. Blogipolku mm. listaa blogeja ja hakee sinne ilmoitettujen blogien uusimmat postaukset automaattisesti tietyin väliajoin. Eli jos haluat blogillesi lisää näkyvyyttä tai löytää uusia blogeja luettavaksi suosittelen tsekkaamaan tämän sivuston!


Olen tästä tosi innoissani, sillä portaaliin pääseminen avaa varmasti uusia mahdollisuuksia ja tekee bloggaamisesta hieman "virallisempaa" mikä tuntuu hyvältä bloggaajan ammatista haaveilevalle. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin teille, sillä ilman teidän tukea ja ihania kommentteja en olisi ikinä päässy näin pitkälle! Portaali on ihan uusi, joten on mielenkiintoista olla mukana sen kehittämisessä eli jos teillä on jotain parannusehdotuksia niin vien niitä mielelläni eteenpäin. Ulkoasuun on tullut pieniä muutoksia ja  asiat ovat vielä muutenkin vähän kesken, mutta blogin osoite, tyyli tai sisältö ei kuitenkaan tule muuttumaan! 

Kuten sanottu, portaali on ihan uusi ja portaalissa bloggaaminen on mulle uutta, joten mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea tämä tuo tullessaan. Tavoitteena on tietysti se, että te viihdytte täällä vielä entistä paremmin ja että minä bloggaajana saan portaalista tarvitsemani tuen ja lisää inspiraatiota tähän harrastukseen. Kertokaa ihmeessä minkälaisia ajatuksia tämä herättää, kivaa keskiviikkoiltaa! 


Ilmoita blogisi BLOGIPOLKUUN ja tule osaksi yhteisöämme! 


12 kommenttia

 1. Ihanaa kun olet mukana!❤ Tehdään tästä yhdessä mahtava juttu :)

  VastaaPoista
 2. Oi paljon onnea portaaliin pääsystä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana et pääsit, parasta saada sut tähä portaaliin mukaan <3 <3

  VastaaPoista
 4. Noi heidän linkkinsä ja mainoksensa on kyllä niin rumat eivätkä sovi tähänkään blogiin yhtään. Harmillisesti sunkin blogista on tullut sellainen että menet vain hyötymisen perässä, tämä on vielä niinä aikoina kun teit tätä bloggaamisen ilosta ollut yksi lemppari blogi. No, kulta-aikansa kaikella. Toivottavasti saat sitten sen hyödyn mitä tästä nykyään haet. :)
  - Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, vaikkakin aikas rajuja johtopäätöksiä nyt mun bloggaamisen takana olevista motiiveista teet, nimittäin rahan perässä en kyllä juokse vaan edelleen kirjoitan koska tämä on mulle rakas harrastus. Mutta ole tuota mieltä ihan vapaasti, toivottavasti löydät sitten jonkun toisen blogin jota seurata! Kivaa loppuviikkoa! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.