DIY 3D kortit

02 helmikuuta 2016
Heippa! On tässä sairaslomassa edes se hyvä puoli, että kerrankin on aikaa toteuttaa kaikkia harrastusprojekteja, joihin aika ei ole aiemmin riittänyt. Käsitöistä mun suosikkeja on kutominen ja ristipistotyöt, mutta kaipasin vaihtelua ja päätin vähän askarrella. Ensin kauniista papereista muodostui kortteja ja seuraavaksi ajattelin aloittaa leikekirjan tekemisen. 


Mitkä on tämän hetken fiilikset? Pikkuhiljaa paremmat! Kun mulla on sairausjakso päällä mun unentarve vähenee hurjasti ja vaikka nukuttaisi niin uni ei tule, kun mun olo on niin levoton. Uusien lääkkeiden myötä mä oon nyt parina yönä nukkunutkin sitten melkein 12 tuntia ja vielä päikkärit päälle, joten olo alkaa olla vähän levänneempi. Kiitos teille kaikista ihanista ja rohkaisevista kommenteista, ne piristävät nyt kovasti! Olisi kiva kuulla mitä näistä mun askarteluista pidätte, entä tykkäättekö te näperrellä kortteja tai muuta sellaista? Kivaa tiistaipäivää! 

10 kommenttia

 1. Todellakin tykkään näperrellä kaikenlaisia pikkuaskarteluja! Kortit on mun suosikkeja, ja niitä puuhailenkin joka tarpeeseen itse ˆˆ Ystävänpäiväkortit on aivan huippujuttu <3 Pinterest on kovassa käytössä juuri askarteluinspiraation lähteenä :)
  Sun kortiton aivan uskomattoman sieviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmuisesti! Kiva kuulla että säkin tykkäät askarrella, mun pitäisi myös alkaa ystävänpäiväkortteja tekemään! :)

   Poista
 2. Kauniita ja itse teen koruja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, itsekin tykkään tehdä koruja! :)

   Poista
 3. Ihanan hempeitä kortteja, tykkään! :) mie rakastan askartelua ja oonkin innoissani, kun ystävänpäiväkortit pääsee tekoon huomenna!

  VastaaPoista
 4. Ärsyttää vähän tän postauksen melko harhaanjohtava otsikko; olet tehnyt kortteja, mutta eikö DIY-otsikot ole enemmän "näin sen teet sinäkin"-tyyppisten postausten yllä. Näissä kuvissa on liimailtu paperia toiselle, en kutsuisi tätä suoraan DIY-postaukseksi, jota kuitenkin otsikkosi ja tägisi mainostavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista! Nuo kortit ovat niin simppeleitä etten näe tarvetta sen tarkempia ohjeita noiden tekoon kirjoittaa, sillä kuvasta näkee mielestäni aika helposti kuinka ne on tehty eli minkälaisia papereita on yhdistelty ja minkä kuvan alla on sellainen tyyny, jolla saa aikaiseksi tuon 3D efektin. Tämän postauksen idea oli antaa vähän ideoita siihen minkälaisia kortteja voi tehdä. :) Ikävää että tämä sinua ärsyttää :/

   Poista
 5. Nää kortit on ihan törkeen upeita! *_* Haluisitko tulla askartelemaan meidän hääkutsukortit? XD

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.