Details from my Princess room

19 heinäkuuta 2017
Heippa! Otin eilen kuvia mun työhuoneen yksityiskohdista ja ajattelin jakaa ne tänne teillekin, toivottavasti tykkäätte! Mun työhuoneen päävärit on vaaleanpunainen ja valkoinen mihin olen yhdistänyt paljon kultaisia yksityiskohtia tavoitteena luoda oikein prinsessamainen tunnelma ja kuulemma olen siinä onnistunut kun läheiset ovat sen ristineet Kristiinan prinsessahuoneeksi! Kaikki mun mekot ja kauneimmat puserot roikkuvat vaaterekissä esillä ja pöydällä on lasisessa rasiassa kuivattuja ruusunterälehtiä. Blogia kirjoitan näin illalla kristallisen pöytävalaisimen valossa teetä hörppien, miten ihanan ällöromanttista, mutta sopii minulle! :)
  koti3
koti12
koti5
koti13
koti2
koti7
koti8
koti4

Täällä meidän asunnossa on kaikki vielä ihan kesken ja remonttia vailla, minkä takia mulle on ollut tärkeää että meidän kotona on edes yksi paikka joka alkaa olla sellainen kuin olen toivonut. Monta juttua on toki vielä ostoslistalla ja teen jatkuvasti pieniä parannuksia, mutta pääpiirteittäin alan olla tähän ihan tyytyväinen. Mitäs te sanotte? Kivaa keskiviikkoiltaa toivottaa Kristiina! 

4 kommenttia

 1. Miten ihania yksityiskohtia <3 Teidän kodista tulee varmasti tosi ihana :)

  VastaaPoista
 2. Viihtyisän näköinen! Super söpö ja suloinen värimaailma. Odotan innolla koko asunnon esittelyä <3 Milloin uusia videoita tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva että tykkäät! Mulla on tällä hetkellä sen verran kiire etten ole ehtinyt videoita yhtään miettimään mutta kun asiat järjestyy niin koitan niitä saada taas tehtyä! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.