Yllätyspiknik poikaystävälle

04 elokuuta 2017
Heippa! Rakastan järjestää pieniä yllätyksiä arjen keskelle ja kun pitkän odotuksen jälkeen Tonilla alkoi kesäloma halusin yllättää hänet pienellä piknikillä meidän pihamaalla. Sää on ollut viime aikoina tai no oikeastaan koko kesän vähän sateinen, mutta tälle illalle saatiin onneksi ihana auringonpaistekin. Kävin kaupassa hakemassa tarvikkeet, tein eväät ja Toni tuli kotiin juuri sopivasti kun olin saanut kaiken valmiiksi ja ilahtui kovasti näkemästään. Siinä me sitten istuskeltiin iltaa ja vaihdettiin kuulumisia kesäillasta nauttien.

Meille tuli heinäkuun alussa neljä vuotta yhdessäoloa täyteen ja jos pitäisi joku asia mainita miksi meillä on mennyt niin hyvin niin ehkä se että me molemmat osataan ottaa toinen toisemme hyvin huomioon. Kiitos, anteeksi, ole hyvä, pieniä tekoja ja sanoja mutta niin tosi tärkeitä. Tuntuu aina niin mukavalta kun toinen on nähnyt vähän ylimääräistä vaivaa että mulla olisi hyvä olla ja niin yritetään toimia aina puolin ja toisin. Minä järjestän piknikin tai lupaan niskahieronnan ja Toni käy pyytämättä tankkaamassa auton, kasaa ikean huonekaluja tai asentaa kattolampun - molemmat osoittavat välittämistä omalla tavallaan. :)
  piknik3
piknik4 piknik8 piknik1piknik2 piknik5 piknik6 
Toni tekee arkena paljon töitä eikä yhteistä aikaa aina ole kovin paljon kun molemmilla on omat menonsa, joten on ollut nyt niin mukavaa viettää aikaa yhdessä. Minnekään lomareissulle me ei tällä kertaa lähdetä vaan ollaan otettu tämä ihan vaan levon kannalta, nukuttu hyvällä omatunnolla puoleen päivään, tehty yhdessä ruokaa ja käyty vähän huonekaluliikkeitä kiertelemässä. Tilattiin mulle Jyskistä uusi työpöytä ja tuoli, tuskin maltan odottaa että ne saapuvat ja saan ne teille esitellä! Kivaa viikonloppua toivottaa Kristiina! 

4 kommenttia

 1. Ihana ajatus tehdä tuollainen piknik omalle pihalle! :) Mie tein kanssa pari vuotta sitten meidän vuosipäivänä Mikolle piknik-yllätyksen läheisellä rannalla ja hän tykkäsi kyllä :) Miusta juuri nuo pienet asiat arjessa on niitä ratkaisevia - toiselle on oltava aikaa ja on oltava valmis tekemään kompromisseja :) Monen suhde kariutuu siihen, kun kaiken pitäisi olla vain täydellistä kiiltokuvaelämää; eli mitään ei tarvitsisi tehdä ja voitaisiin aina vain matkustella, juhlia ja chillailla yhdessä, viis tiskeistä, ruuanlaitosta ja muusta arkisesta, jonka parissa toiselle voi osoittaa rakkauttaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joo mä oon sun kanssa tästä asiasta kyllä ihan samaa mieltä, hauska kuulla että tekin olette piknikillä vuosipäivää viettäneet! :)

   Poista
 2. Onpas komea ja ihanan kauniin näköinen piknik! Just tuollaiset yllätykset parisuhteessa on loistavaa piristystä ja välittämisen osoittamista arkeen :) Onnea teille neljästä vuodesta, ootte varmasti ainakin blogista luetun perusteella niin symppis pari <3

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.