Asukuvia pikkuveljen kanssa

16 toukokuuta 2018
pauli2pauli3pauli4pauli
pauli5
pauli12

Heippa! Käytiin mun veljen Paulin kanssa ottamassa hänestä vähän asukuvia ja niistä tuli niin kivoja että halusin jakaa ne myös tänne blogin puolelle. Me ollaan Paulin kanssa oltu aina tosi läheisiä ja tehty paljon asioita yhdessä, kenenkään muun kanssa ei tule naurettua vedet silmissä typerille jutuille niinkuin tän tyypin kanssa! :D On niin kivaa kun meillä on tämä yhteinen harrastus niin voidaan tehdä yhdessä näitä kuvausreissuja,  käydä erilaisissa tapahtumissa ja kuvata videoita. 

Me ollaan molemmat todella temperamenttisia ja jos meille tulee jotain riitaa niin kuppi menee nurin  puolin ja toisin todella nopeasti, mutta sitten pian taas sovitaan ja ollaan parhaat kaverit. Jos mä olen surullinen tai mulla on jotain huolia niin Pauli on se kenelle soitan ihan ensimmäisenä. Hän osaa lohduttaa ja neuvoa kaikissa ongelmissa. Olen niin kiitollinen, että kaikista vaikeuksista huolimatta ollaan pysytty niin läheisinä ja mulla on tuollainen ihminen johon voin aina luottaa. Paulin Youtube-kanavan löydät täältä! 

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.