Kevään 2018 kehystrendit

29 toukokuuta 2018
instru
lasitlasit4lasit7lasit6

Yhteistyössä: Instrumentarium

Päästiin reilu kuukausi sitten Inspiration Blog Awards-tapahtumassa  ihastelemaan Instrumentariumin pisteellä kevään silmä - ja aurinkolasitrendejä. Tänä keväänä vaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiseen makuun, sillä niin värejä kuin materiaalejakin löytyi ihan laidasta laitaan. Oli kirkkaita värejä kuten punaista ja vihreää, mutta myös hempeitä pastellivärejä. Kehyksiä löytyi niin muovisina kuin metallisina. Voimakkaiden värien vastapainona kevään kehysmuodissa nähdään edelleen myös niitä yksinkertaisia metallikehyksiä, millaiset löytyy arkena myös minun nenältäni. 

Siitä ei ole kuin vuosi kun olen ostanut itselleni silmälasit mistä tykkään edelleen todella paljon, mutta uusista aurinkolaseista olen haaveillut. Tykkään ajattomista Raybanin kehysmalleista kuten Clubmaster tai Aviator, mutta kovasti mua on nyt viehättänyt myös nuo suloiset haalean roosan väriset aurinkolasit.

Menneet vuosikymmenet ovat näkyneet kehystrendeissä jo pitkään, tänä vuonna on paljon 50-luvun cat eye-kehyksiä sekä 70-luvulta inspiraatiota saaneet oversize-aurinkolaseja. 90-luvun hitti oli matalat ovaalinmuotoiset aurinkolasit, joita voi myös bongata Instumentariumin valikoimista. Itse tykkään noista kissamaisista tai suurista kehyksistä kun taas nuo matalat ovaalinmuotoiset ei jotenkin istuneet mun kasvoille ollenkaan. Nuo kuvassa mun päässä olevat oversize-lasit oli ehkä kaikista kokeilemistani mun lempparit! 

Mikäli uusien silmä- tai aurinkolasien ostaminen on ajankohtaista niin suosittelen  ehdottomasti tutustumaan Instrumentariumin laajaan valikoimaan. Mikä tämän kevään trendeistä on sun suosikki? 

Kuva nro 1. - Jere Viinikainen. 

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.