My summer via Instagram

31 heinäkuuta 2018
Heippa! Pitkästä aikaa mulle tuli sellainen fiilis että olisipa kiva kirjoittaa blogiin jotakin! Tämä kesä on mennyt oikeastaan vaan töissä ja vapaa-ajalla olen halunnut nauttia näistä helteistä enkä istua kuumassa työhuoneessa tietokoneen ääressä. Nyt ulkona sataa ja on viileämpää, joten tuntui mukavalta istahtaa taas tähän blogin ääreen. Ajattelin kerrata vähän tämän kesän tapahtumia Instagram-kuvien muodossa, muutenkin olen miettinyt sitä että alkaisin jakamaan tänne taas enemmän sellaisia vähän arkisempiakin juttuja, miltä tämä kuulostaa? 

instakollaasi

1. Niinkuin mua Instassa seuraavat jo tietävätkin, mä kävin hetki sitten ottamassa mun huuliin täytettä ja tässä kuvassa näkyy lopputulos aika hyvin. Muut kuvat tässä postauksessa on otettu ennen tuota operaatiota. Halusin korjata vähän mun ylähuulta jota ei käytännössä koskaan ole ollut olemassakaan ja muutenkin tehtiin huulista vähän täyteläisemmän näköiset. 2. Huulten muotoilu tehtiin Vaasassa Ilomedissä, joka on työpaikkani Kauneuskeskus Luxin uusi yhteistyökumppani. Essi teki erittäin hyvää työtä ja on todella ammattitaitoinen, suosittelen lämpimästi! 3. En ole koskaan raaskinut ostaa mitään merkkiaurinkolaseja, mutta kun sain lahjakortin Instrumentariumiin palkkioksi blogiyhteistyöstä niin kävin sillä hakemassa nämä Guccin ihanuudet. 4. Moni on kysellyt tämän bleiserin perään ja se on ihan vaan alelöytö H&M.stä ja maksoi huimat 15€. 

instakollaasi2

5. Tänä kesänä on tullut kyllä makoiltua auringossa ja rusketus alkaa olla jo aika kiva! 6. Punainen huulipuna käy niin hyvin tuon harmaan bleiserin kanssa. 7. Random asukuva joka havainnollistakoon mun rusketusta. 8. Olen tavannut käydä Helsingissä vähintään kerran kesässä mutta tuo reissu on edelleen tekemättä, ehkäpä nyt vihdoin elokuussa! 

instakollaasi3

9. Tässä kuvassa näkyvä punainen mekko on ollut tämän kesän luottovaate, vaikka siinä on pitkät hihat niin se on sen verran ohutta kangasta ettei tule liian kuuma. Sopii niin töihin kuin festareillekin. 10. Festareista puheen ollen me ollaan tänä kesänä käyty YleXPopissa ja Provinssissa, vähän kiinnostaisi mennä vielä Solareille, mutta saa nähdä. 11. Tämä söpöliini on aina menossa mukana oltiin sitten missä tahansa. Toivokin nauttii kesästä!  12. Töitä on riittänyt hyvin kun kesällä on niin paljon kaikkia juhlia mihin naiset haluavat ripsensä kuntoon. Itsellänikin on onneksi ripsihuolto ensi viikolla, koska mun räpsyttimet alkaa kaiken uimisen jälkeen olla aika huonossa hapessa. :D 

Olipas kiva kirjoittaa kuulumisia, koitan olla taas aktiivisempi täälläkin. Mikäli haluat seurata mun tekemisiä reaaliajassa niin mut löytää Instasta nimimerkillä @kristiiina.laakso

4 kommenttia

  1. Ihanat aurinkolasit! Pakko kysyä, että mistä hankit nuo, koska itsellänikin olis aurinkolasit ostoslistalla ja Helsingin reissu edessä :)
    veerakatariinv.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihania räpsyjä ja ihana kun oot pysyny maltillisena tuon täyteaineen suhteen :) Näyttää tosi luonnolliselta ja kauniilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Joo mä haluan pitää huulet aika luonnollisina kuitenkin, vaikka vähän niitä täytin. :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.