Offerilla - Shoppaile tavaroita ja palveluita edullisesti

01 heinäkuuta 2018
Heippa! Joko olette tutustuneet Offerilla-nimiseen sivustoon? Mikäli ette niin minäpä kerron siitä lisää! Kyseessä on siis sivusto, jonka kautta voit ostaa palveluja ja tavaroita edullisemmin, jopa 50-90% alennusprosentilla. Mukana on lukuisia kauneushoitoloita, kuntosaleja, ravintoloita ja muita yrityksiä ihan laidasta laitaan. Lisäksi sivuilta löytyy nettikauppa, joka tarjoaa erilaisia tavaroita alennettuun hintaan. 

Tämän yhteistyön myötä sain lahjakortin ja aluksi ajattelin käyttää sen edulliseen kampaamokäyntiin tai vaikka kasvohoitoon, mutta sitten löysin heidän sivuiltaan nämä Hunter Original Tall-kumisaappaat, jotka on ollut mun ostoslistalla pitkään ja päätin ne itselleni tilata. Se oli  tosi helppoa, lisäsin vaan tuotteen ostoskoriin ja täytin tilaustietoni ihan niinkuin missä tahansa muussakin nettikaupassa. Kengät saapuivat sovitussa ajassa ja olivat juuri sellaiset kuin pitikin!

hunter4
hunter5hunter6

Yhteistyössä: Offerilla.com

Tilasin Offerilla-uutiskirjeen ja saan nyt päivittäin sähköpostiin uusia mielenkiintoisia tarjouksia, seuraavaksi ajattelin kokeilla jonkun palvelun ostamista edullisempaan hintaan. Erityisesti houkuttaa nuo kauneudenhoitopalvelut, joita löytyy noilta sivuilta ihan valtava määrä. Kannattaa käydä tsekkaamassa. Kivaa sunnuntaipäivää toivottaa Kristiina! 

4 kommenttia

  1. Ai heillä on oikein nettikauppakin! Mie selailin sivuja ja harmittelin, kun löytyi vain palveluita ja eihän niitä tietenkään täällä Joensuussa tarjottu :D Täytyykin katsella uudelleen, jos tarvitsee ostaa jotakin konkreettista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannatta tsekata tuo nettikauppa josta voi tilata tuotteita ihan koko Suomessa! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.