Christmas by Riviéra Maison

18 joulukuuta 2014
Tulin taas piristämään teitä jouluisilla kuvilla, joiden teemana on tällä kertaa Hollantilainen Riviéra Maison-tuotemerkki! Kuten teille on varmaan tullut jo selväksi, työharjoittelupaikassani Sapirassa myydään kyseisen merkin tuotteita ja olen hurahtanut niihin aivan täysin!  Tuotteissa on paljon valkoista puuta ja rottinkia, tuotteiden tavaramerkkinä toimivat kauniit ja tyylikkäästi toteutetut ranskankieliset kirjoitukset. Usein sisustuskuvia netissä selaillessa huomaan, että  Riviéra Maisonin ja Lexingtonin tuotteita yhdistelty keskenään ja niin on myös meidän asunnossa. Ne sopivat yhteen hirmu hyvin! Meidän asunnon esittelyä olette paljon toivoneet ja sellainen onkin luvassa heti kun saadaan tämä Joulu pois alta. Näitä RM-tuotteita on tässä syksyn myötä kerääntynyt tänne ihan mukavasti, tuskin maltan odottaa että pääsen niitä ja kaikkia muitakin sisustusihanuuksia teille esittelemään! Kiinnostaako teitä lukea sisustusjuttuja jatkossakin? 


Miellyttääkö Riviéra Maisonin tuotteet teitä?

5 kommenttia

 1. Aika harmi, kun sun blogin taso on laskenut niin paljon. Samoja juttuja kokoajan, olisko pieni vaihtelu postausten aiheissa mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Tiedän että viimeaikoina postaukset on olleet samantyyppisiä, mutta se johtuu siitä että mulla on nyt ennen joulua niin kiire etten ehdi postailla kuin kuvia :( toiseksi, ainakin itse tykkään näin ennen joulua katsella jouluaiheisia kuvia ja postauksia, joten siksi niitä on täällä paljon näkynyt.:) joulun jälkeen palaan taas normaaliin postautapaani!

   Poista
 2. Sisustuskuvia on aina kiva katsella ja odotan innolla postauksia teidän asunnosta. :) Vietättekö joulun Tonin kanssa kahdestaan omassa kodissanne vai jossain esim. sukulaisilla? Olis muutenkin kiva kuulla sun joulunvietosta postauksen muodossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! (: Me vietetään ainakin aatto + muutama päivä mun vanhempien luona ja tullaan sitten takaisin tänne Seinäjoelle lomaa viettämään. Joulunviettoomme liittyvää postausta on tulossa! ;)

   Poista
 3. Sinulla on todella hyvä blogi :) Ja hienoa, että olet kiireisestä elämästä huolimatta pystynyt näinkin paljon panostamaan blogiisi!
  Ihmisten on niin helppo laittaa anonyymina negatiivista palautetta nettiin, siitä ei kannata välittää. :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.