Waiting for Christmas...

08 joulukuuta 2014
Heippa! Vaikka pihalle katsoessa ei siltä näytäkkään, joulu on päivä päivältä lähempänä. Voi että mä kaipaan lunta ja pakkasta, tänäänkin jouduin mennä töihin kaatosateessa..Mun mielialaan vaikuttaa paljon tämä pimeys, jatkuvasti väsyttää eikä mikään oikein huvita. Tähän paras apu on laittaa kaihtimet kiinni, sytyttää paljon kynttilöitä, laittaa jouluvalot päälle ja kirjoitella blogiin!  Leivottiin Tonin kanssa pipareita viikonloppuna ja vaikka itse sanonkin, niistä tuli hirmu söpön näköisiä! Tuossa ne on olkkarin pöydällä koristeena, vaikka vähän pelkään että ne ei kauaa pysy pelkkinä koristeina, hahah. Meidän joulu on hyvin valkea, joulukuusi on valkoinen ja siinä on hopeiset koristeet ja kultanauhaa. Jouluvaloja meillä on aika paljon ja ne ovat kaikki valkoisia. Kuusi ja valoja meillä on, mutta muuten pidän koristeet aika minimissään. En tykkää siitä, että kaikki pöydät on täynnä joulukrääsää, vaan ennemmin panostan kauniiseen kuuseen ja joulukukkiin. Laitoin koristeet jo marraskuussa, mutta ne laitan kaappiin hyvin äkkiä Jouluaaton jälkeen. Mulle joulu on nimenomaan sen odotusta ja aatto se kohokohta, johon joulunaika sitten pian päättyy. Pyrin tekemään kaikki valmistelut hyvissä ajoin, eikä mulla sen takia ole ikinä ollut mitään joulustressiä. Mulla on jo kaikki lahjat ostettuna, joulukortit tehtynä, koti koristeltuna ja kaikki muukin suunniteltuna. Nyt saan vaan nauttia ja keskittyä itse joulunodotuksen ihanuuteen! Enää..ööö..17 yötä jouluun?


Millaisia joulukoristeita teillä on?

Ps. Olettehan muistaneet jo osallistua jouluarvontaa? Pääset sinne TÄSTÄ!

5 kommenttia

 1. Nam, ihanan näköisiä noi piparit! Kauniisti oot koristellu. :) Nyt mun tekis iteki mieli mennä leipomaan jotain jouluherkkuja...

  Musta on muuten ihana lukee näitä jouluaiheisia postauksia! Tulee aina niin jouluinen olo tällaisia lukiessa :D Joulun odotus on kieltämättä ihan mukavaa. On vaan vähän harmillista, että joulua aina odottaa kauan, mut sit se on yhessä hujauksessa jo ohi! Mut hyvä et joulu on aina joka vuosi ;)

  VastaaPoista
 2. Noi piparit on ihan älyttömän hienoja! Sain niistä itekkin inspiratiota koristeluun kun yleensä jätän koristelematta.. Myös teidän joulusisustus näyttää aivan ihanalta, ois kiva nähdä vielä enemmän kuvia siitä :)
  Ihanaa joulunodotusta <3

  VastaaPoista
 3. Miten olette saaneet tuon sokeritahnan noin tarkasti piparin päälle? Itse muutama viikko sitten koristelin tuolla pipareita ensi kertaa, ja tuubin puristaminen vaati voimaa! :D Suloinen kuusi, annatteko kissoille nimet joululahjaksi?

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia, ja tosi ihanan näköiset piparit! Nams :)

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi miten kivan näkösiä pipareita ja tuo kuusi! ♥

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.